Haberler

Son Akşam Yemeği Filminin Galası Yapıldı

Güncelleme:

Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü'nün mutfağında yaşananları konu alan 'Son Akşam Yemeği' filminin galası yapıldı. Filmin oyuncu kadrosu projede yer almaktan gurur duyduklarını belirtti.

CUMHURİYET ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü'nün mutfağında yaşananları konu alan 'Son Akşam Yemeği' filminin galası yapıldı. Cumhuriyetin 100'üncü yılına özel, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı desteğiyle Cumhuriyet ilan edilmeden sadece bir gün önce Çankaya Köşkü'nün mutfağında yaşananları konu alan Son Akşam Yemeği filminin galası yapıldı. Yönetmenliğini Levent Onan'ın yaptığı ve oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Pelin Akil, Engin Şenkan, Azra Aksu gibi isimlerin yer aldığı filmin galası Şişli'deki bir alışveriş merkezinin sinema alanında gerçekleşti. İş, sanat, cemiyet ve magazin dünyasından birçok ismin katıldığı gece besteci ve piyanist Fahir Atakoğlu'nun piyano resitaliyle başladı. 27 Ekim'de vizyona girecek filmin oyuncu kadrosu projede yer almaktan gurur duyduklarını belirtti.

ŞENKAN ATATÜRK FİLMLERİ İÇERİSİNDE ÇOK AYRICALIKLI

Başrol oyuncuların Engin Şenkan, Ben böyle bir şeyi ömrüm boyunca beklemiştim. Filmler oynadık ama böyle ses getirecek ve değeri olan bir şeyde oynamayı çok istedim. Bunu bana layık gördükleri için herkese teşekkür ederim. Yaptığım işlerin hiçbirini izlemedim, ilk defa kendimi izleyeceğim. Şimdiye kadar çekilmiş Atatürk filmleri içerisinde çok ayrıcalıklı bir film. Atatürk'ün değerini bilen insanların çoğalmasını canı gönülden istiyorum. Çok kısa bir ömürde bu kadar bir başarı? Söyleyecek bir şey bulamıyorum dedi.

TUNA ATATÜRK'Ü HİSSETMEYE BAŞLADIĞINIZ HER AN ÇOK ZOR VE ÇOK DUYGULU

Oyuncu Onur Tuna da Çok küçük donelerle, çok küçük metaforlarla, çok büyük hikayeler anlatan bir film var elimizde. Mustafa Kemal bir kişidir ama Atatürk bir ideolojidir. Dolayısıyla zor bir roldü ama elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Elimden geldiğince çalıştığımı düşünüyorum. İzleyenler umarım beğenirler, her zamanki gibi güzel bir Atatürk olduğunu düşünüyorum. Kendime dair metotlarım vardı ama Atatürk'ün görselleri, videoları, bugüne kadar hepimizin çocukluğumuzdan beri Atatürk'ün ideolojileriyle büyümüş olmamız benim kendi Atatürk'ümü çıkarmamda bana yardımcı oldu diyebilirim. Atatürk'ü hissetmeye başladığınız her an gerçekten çok zor ve duygulu. Plastik bir makyaj uygulanmadı ama kendimi Atatürk kostümleriyle beraber karakterin de içine girmeye hazır bir şekilde bulduğumda etkilendim. Bence bir oyuncunun başına gelebilecek en güzel donelerden biri hayatında. Umarım ben de bunu güzel değerlendirmişimdir ifadelerini kullandı.

Pelin Akil ise, kamera önündekilerin ve arkasındakilerin canla başla çalışıp, çok emek verdiklerini vurguladı.

Filmin çocuk oyuncusu Azra Aksu da Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, çok gururluyum. İzleyenler bence ağlayabilirler. Bence çok güzel bir iş oldu. İlk gördüğümde Onur ağabeyim nerede diye aradım. Çok Atatürk'e benzemişti. Çok sevdim. Bir Atatürk filminde oynamayı çok istiyordum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Çankaya Köşkü Çankaya Sinema Magazin Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title