Haberler

Radisson Blu Bosphorus Hotel'de "Kargalar Kafeste"

Güncelleme:

İstanbul'un Boğaz'a en hakim semti Ortaköy'de bulunan Radisson Blu Bosphorus Hotel, misafirlerine unutulmaz caz geceleri yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul'un Boğaz'a en hakim semti Ortaköy'de bulunan Radisson Blu Bosphorus Hotel, birbirinden özel programlar sunmaya devam ediyor. Misafirlerine caz dolu bir gece yaşatmaya hazırlanan Radisson Blu Bosphorus Hotel'in ilk konuğu "Kargalar Kafeste" grubu oluyor.

Frank Sinatra ve Dean Martin'den esintiler içerirken, özellikle Vegas'ta yapılan ve Rat Pack Show olarak bilinen programa gönderme yapan organizasyon ilk olarak 30 Ekim Cuma günü gerçekleştiriliyor. Caz severlerin yoğun ilgi göstereceği programda 19.00-22.00 arası Starboard restoranda 4 aşamalı caz menüsü akşam yemeği ile sonrasında 22.00-01.00 arası Cruise lounge'da canlı müzik bulunuyor.


Kişibaşı 250 tl olan programda misafirler yemek boyunca ve Kargalar Kafeste'nin büyük bir keyifle gerçekleştireceği caz programı esnasında seçilmiş kırmızı ve beyaz şarapları ekstra bir ücret ödemeden tüketebiliyor. Kişi başı yemeksiz olarak 2 kadeh şarap ise 150 TL tutuyor. Boğazda caz geceleri, müzik tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatıyor.

Kargalar Kafeste'nin efsane kadrosu Okan Şamil, Gökhan Abur, Cihan Ünal, Muzaffer Uludağ, Suna Yıldızoğlu, Yalçın Özden, Korkut Koray, Bilge Candan, Mutlu Doğan, Nezih Yeşilnil, Mihael Nahmias, Gökçe Coşkun ve Merve Dikarman Erk'ten oluşuyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Frank Sinatra İstanbul Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title