Haberler

Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali Sona Erdi

Merhum bozlak ustası Neşet Ertaş adına düzenlenen 2. Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali Zara’nın konseri ile sona erdi.

Merhum bozlak ustası Neşet Ertaş adına düzenlenen 2. Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali Zara'nın konseri ile sona erdi.

Zara, Cacabey Meydanında binlerce kişinin katıldığı konserde Neşet Ertaş'a ait eserleri seslendirdi.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde bu yıl ikincisi düzenlenen Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivalinde bozlak ustası Neşet Ertaş'a ait çok sayıda türküyü seslendiren Zara, vatandaşların yoğun ilgisinden memnun olduğunu söyledi. Neşet Ertaş'ın tüm eserlerini severek ve büyük bir hayranlıkla dinlediğini vurgulayan Zara, programlarında bu türküleri sık sık seslendirdiğini dile getirdi.

Konser sonrası Zara'ya Kırşehir Valisi İbrahim Akın, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci sanatçı Zara'ya hediye takdim etti. Zara sahne almadan önce ise Cacabey Meydanında festivalin son gününde Hulusi Gökmeşe, Deniz Toprak, Grup Makas, Hasan Meral de sahne alarak Neşet Ertaş'ın sevilen eserlerini halkın beğenisine farklı yorumlarla sundu.Festival kapsamında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Kırşehir'e gelerek Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde katıldığı söyleşi sonrasında Neşet Ertaş'a ait üç türkü söylemişti. Etkinlikler kapsamında Kırşehir'e aralarında Bediha Akartürk, Yavuz Bingöl, Ferhat Göçer, Zara gibi sanatçıların da yer aldığı 15 sanatçı gelmişti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kırşehir Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title