Haberler

Kütahya Belediye Başkanı 65 yaş ve üstü vatandaşları ağırladı

Güncelleme:

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, kentte yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşları Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkında ağırladı. Misafirlerimizle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Işık, kendileri için özel hazırlanan hediyeleri hemşehrilerine takdim etti. Kütahya Belediyesi olarak halka ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirten Başkan Işık, kendisine teşekkür eden misafirlerle olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, kentte yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşları Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkında ağırladı.

Misafirlerimizle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Işık, kendileri için özel hazırlanan hediyeleri hemşehrilerine takdim etti. Kütahya Belediyesi olarak halka ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirten Başkan Işık, kendisine teşekkür eden misafirlerle olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kütahya Belediyesi Alim Işık Kütahya Belediye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title