Haberler

Konyaaltı Belediyesi Cumhuriyet'in 100. Yılını Coşkuyla Kutluyor

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutluyor. Kutlamalar kapsamında 29 Ekim'de Çok Sesli Çocuk Korosu konserinin ardından 1923 kişilik zeybek gösterisiyle Ata'yı selamlayacak. Ardından sahneye çıkacak Leman Sam, sevilen şarkılarını vatandaşlarla beraber seslendirecek.

Konyaaltı Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutluyor. Kutlamalar kapsamında 29 Ekim'de Çok Sesli Çocuk Korosu konserinin ardından 1923 kişi zeybek oynayarak Ata'yı selamlayacak. Ardından sahneye çıkacak olan Leman Sam sevilen şarkılarını vatandaşlarla beraber seslendirecek.

100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ilan edilen Cumhuriyet'in 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi Konyaaltı'nda da büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Bayraklarla donatılan ilçede kutlamalar, 29 Ekim Pazar günü Konyaaltı Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilecek. Pazar günü saat 17.30'da başlayacak etkinlikler kapsamında ilk olarak Konyaaltı Belediyesi Oda Orkestrası'na bağlı Çok Sesli Çocuk Korosu seslendireceği şarkılar ve marşlarla Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak.

1923 zeybek Ata'yı selamlayacak

Ardından saat 19.23'te 1923 kişi aynı anda zeybek oynayarak Ata'yı selamlayacak. Provaları tüm hızıyla sürdüren Zeybekler, Ata'ya olan sevgi ve özlemlerini Ata'nın en sevdiği dans olan Zeybek ile gösterecek.

Belediye önündeki coşku son olarak sevilen sanatçı Leman Sam'ın vereceği konserle taçlanacak. 20,30'da başlayacak konserde Sam, akıllara kazınan sevilen parçalarını alanı dolduran binlerce vatandaş için seslendirecek.

Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Çocuk koromuzun konseriyle başlayacak etkinliklerimiz 1923 zeybeğimizin Ata'mızı selamlamasıyla devam edecek. Ardından sevilen sanatçımız Leman Sam konseriyle Cumhuriyet coşkusu yaşayacağız. Etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gelin Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşayalım" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Leman Sam 29 Ekim Çocuk Belediye Yerel Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title