Haberler

Konyaaltı Belediyesi, Candan Erçetin konseriyle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayacak

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu, sevilen sanatçı Candan Erçetin konseri ile yaşatacak. Halk oyunları ekibi gösterisinin de yer alacağı etkinlik, 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu, sevilen sanatçı Candan Erçetin konseri ile yaşatacak. Halk oyunları ekibi gösterisinin de yer alacağı etkinlik, 29 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Konyaaltı ilçesinde de coşkuyla kutlanacak. Konyaaltı Belediyesi, Zaferin 101. yılını sevilen sanatçı Candan Erçetin'in vereceği konserle kutlayacak. Ücretsiz düzenlenecek etkinlikte, Konyaaltı Belediyesi halk oyunları gösterisi de gerçekleştirilecek. Konyaaltı Belediyesi binası önünde 29 Ağustos Salı günü 20: 30'da gerçekleştirilecek etkinlik herkese açık olacak.

"ZAFERİ BİRLİKTE KUTLAYALIM"

Zaferin 101. yılını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı değerli sanatçımız Candan Erçetin'in belediye binamız önünde vereceği konserle kutlayacağız. Tüm halkımızı zafer coşkusuna ortak olmaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Konyaaltı Belediyesi Candan Erçetin Konyaaltı Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title