Haberler

Kaş Caz Festivali'nin İlk Programı Açıklandı

Güncelleme:

Türkiye'nin ve dünyanın en ünlü caz sanatçılarının sahne alacağı Kaş Caz Festivali, 25-26-27 Ağustos'ta düzenlenecek. Festivalin ilk programı açıklandı.

Türkiye'nin ve dünyanın en ünlü caz sanatçılarının sahne alacağı Kaş Caz Festivali, 25-26-27 Ağustos'ta düzenlenecek.

Bu sene beşincisi gerçekleştirilecek festivalin ilk programı açıklandı. Dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Burhan Öçal'ın 70'lerden bu yana Türkiye ve dünyada sayısız proje, konser ve kayıtta trompetiyle yer almış Şenova Ülker, dünyaca ünlü ve prestijli festivallerin gediklisi piyanist Uraz Kıvaner, yeteceği ve katıldığı festivaller kadar albümleriyle de ses getiren basçı Ozan Musluoğlu, ünlü çellist Murat Süngü, Savaş Özkök, Can Olgun ve Sedef Erçetin gibi her biri enstrümanının virtüözü müzisyenlerden oluşan Istanbul Jazz Ensemble projesi festivalde yer alacak.

Kosovalı gitar ustası Enver Muhamedi'nin Ekin Cengizkan ve Kaan Bıyıkoğlu ile birlikte oluşturduğu Trio Projesi, Korhan Futacı, Gürol Ağırbaş, Emre Tenkal, Tunç Öndemir gibi önemli müzisyenlerden oluşan ekibi ile önemli ünlü Birsen Tezer; piyanoda Can Çankaya, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ediz Hafızoğlu'ndan oluşan ekibiyle Türkiye'nin önde gelen caz solistlerinden Elif Çağlar Quartet, Volkan İncüvez, Okan Kaya, Berkan Tilavel'den kurulu Hissikablelvuku, Derya Türkan, Cenk Erdoğan, Kağan Yıldız ve avangard ve Grammy ödüllü müzisyen Arto Tunçboyacıyan'dan kurulu AnahTar grubu ve Social Inclusıon Band bu yıl cazseverlere eşsiz bir festival deneyimi yaşatacak. Festivalin açılışını ise gün batımında Dj Barthez yapacak.

Kaş Amfi Tiyatro'da her sabah 08: 30'da düzenlenecek ücretsiz "Gündoğumu Dinletileri" ve 26 Ağustos'ta marinada yapılacak "Burhan Öçal Jazz ve Percussions Workshop" gibi etkinlikler de cazseverlerle buluşacak.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Caz Festivali Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor All Star 2024: Furkan'ın Durumu Merak Konusu Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title