Haberler

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi'nden Mezun Olan Öğrenciler Sergi Açtı

Güncelleme:

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi'nden mezun olan resim bölümü öğrencileri, sertifikalarını alarak sergi açtı. Mezuniyet sergisi büyük beğeni topladı.

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi'nden mezun olan resim bölümü öğrencileri, Kartal Belediyesi fuaye alanında düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Mezuniyet töreninde açılan sergi ile öğrenci ve veliler, çifte mutluluk yaşadı.

Özel yetenek sınavı ile girdikleri Sanat Akademisi'nden üç yıllık bir eğitim sürecinden sonra mezun olan ve belgelerini alan 13-17 yaş arası 21 öğrenci mezuniyetlerini sergi ile taçlandırdılar. Öğrencilerin yaptığı 48 resmin yer aldığı mezuniyet sergisi katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı'nda gerçekleştirilen mezuniyet töreni ve mezuniyet sergisi açılış törenine, Başkan Yardımcıları Adem Uçar ve Olcay Özgön'ün yanı sıra birim müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı. Öğrencilere mezuniyet sertifikalarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Adem Uçar ve Olcay Özgön ile ressamlar Harika Menteş, Murat Havan ile diğer öğretmenler takdim etti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMET

Sergide Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i temsilen bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Sanat Akademisi'nin sanat adına yapılmış çok önemli bir hizmet olduğunu kaydederek, akademide eğitim alan pek çok öğrencinin konservatuar sınavlarında başarılı olduğunu söyledi. Kartal Belediyesi Sanat Akademisi'nden mezun olan öğrencilerin eserlerinin yer aldığı sergi, 1 hafta boyunca açık kalacak.

BAŞARI ORANI YÜKSEK

Kartal Belediyesi tarafından kurulan Sanat Akademisi Resim Bölümü, bugüne kadar iki kez mezun verdi. Toplamda 76 öğrencinin mezun olduğu Sanat Akademisi'nde halen 63 öğrenci eğitimine devam ediyor. Mezun olan öğrencilerin büyük bir çoğunluğu, girdiği Güzel Sanatlar Fakülteleri'nin özel yetenek giriş sınavlarında başarı göstererek eğitimlerine devam ediyorlar.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Kartal Belediyesi Sanat Kültür Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title