Haberler

İran'ın "Bob Dylan"I Mohsen Namjoo, Hayranlarıyla Buluştu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Salondan detaylar-Konserden detaylar İran'ın "Bob Dylan"ı Mohsen Namjoo, Bursa'da- Namjoo, Türkiye turnesi kapsamında Bursa'da hayranlarıyla buluştu İran'ın "Bob Dylan"ı olarak gösterilen müzisyen Mohsen Namjoo, Bursa'da konser verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Salondan detaylar-Konserden detaylar İran'ın "Bob Dylan"ı Mohsen Namjoo, Bursa'da- Namjoo, Türkiye turnesi kapsamında Bursa'da hayranlarıyla buluştu İran'ın "Bob Dylan"ı olarak gösterilen müzisyen Mohsen Namjoo, Bursa'da konser verdi.Namjoo, Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) oditoryumundaki konserde klasik ve modern müziği harmanlayarak yorumladığı eserleriyle hayranlarından alkış aldı.Namjoo konserinde, "Ey Sareban", "Toranj", "Dele zaram" gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.Yoğun ilgi gösterilen konser için yeterli olmayan salonun merdivenleri de seyircilere biletin yarı fiyatına satıldı. The New York Times tarafından İran'ın "Bob Dylan"ı olarak gösterilen söz yazarı, şarkıcı, müzik eğitmeni ve setar çalgıcısı Namjoo, 18 Aralık'ta İzmir Cantainer Hall, 19 Aralık'ta ise İstanbul Volkswagen Arena'da sahne alacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Bob Dylan Türkiye İran Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title