Haberler

İdeal Kent - Kent Araştırmaları Dergisi Sayı: 7 Kitabı

İdeal Kent - Kent Araştırmaları Dergisi Sayı: 7 Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. İdeal Kent - Kent Araştırmaları Dergisi Sayı: 7 Kitabı kitabının kısa özeti.

Neoliberalizm ve Kentsel EşitsizliklerNeoliberalizm ve Kentsel Eşitsizlikler Üzerine Söyleşi-Zafer Çelik-Neoliberal Kentçilik: Kentler ve Piyasaların Egemenliği-Nik Thedore - Jamie Peck - Neil Brenner-Yıkılan Gecekondular, Yapılan TOKİ Toplu Konut Projeleri: Kent Yoksulunun Yeni Yaşam Çevresi Olarak Karacaören - TOKİ Sitesi-Tahire Erman- Türkiye'de Kentsel Dönüşüm Uygulamaları: Neo-Liberal Kent Politikaları, Yeni Kentsel Aktörler ve Gecekondu Alanları-Özlem Güney-Bir Yaratıcı Küme Örneği: Galata-Arbil Ötkünç - Burcu Selcen Coşkun-"Yeni" Liberalizmin "Yeni" Yaşam Alanları Olarak Güvenlikli Siteler: Konya Örneği-Esra Banu Sipahi-Sulukule: Kentsel Dönüşüme Etno-Kültürel Bir Direniş-Ülke Uysal-Kentsel Ayrışma ve Mekansal Kümelenme Biçimleri-İhsan Çetin-"Neoliberalizmin Kısa Tarihi"-Zafer çelik-(Arka Kapak)

Yazar: Kolektif

Yayınevi: İdeal Kent Araştırmaları

ISBN: 9771307990004-413321

Boyut: 16.0x24.0

Sayfa Sayısı: 195

Basım Yılı: Eylül 2012

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Zafer Çelik Karacaören Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title