Haberler

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Filiz Kutlar'ın son hali görenleri şaşırttı

Güncelleme:

Türk sinemasının klasiklerinden Hababam Sınıfı serisine 4 kız öğrenci dahil olmuştu. Hababam Sınıfı Tatilde filminde kadroya dahil olan öğrenciler sınıfı birbirine katmıştı. Bu ekipte yer alan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Ayşen Gruda 2019'da hayatını kaybetmişti. Filmde yer alan oyunculardan Filiz Kutlar, değişimiyle dikkatleri üzerine çekti.

Hababam Sınıfı Tatilde kadrosundaki 4 kız öğrenciden en ünlüsü kuşkusuz Ayşen Gruda olmuştu. Türkiye'nin kalbinde taht kuran ünlü sanatçı; Şener Şen, Kemal Sunal, Halit Akçatepe ile birlikte oynadığı komedi filmleriyle hafızalara kazınmıştı.

Ekipteki diğer isimler Sevda Aktolga, Sevtap Erdemli ve Filiz Kutlar'dı. Sevda Aktolga filmde de Sevda isminde bir karakteri canlandırmıştı. Ünlü oyuncu Gülen Gözler ve Şaban Oğlu Şaban, Katma Değer Şaban gibi birçok ünlü filmde boy göstermişti. Şaban Oğlu Şaban filmindeki Selma karakteri ve güzelliğiyle gönüllerde taht kurmuştu.

Sevtap Erdemli ise son olarak Kibar Feyzo filminde oynamış ve ekran macerasına uzun bir süre ara vermişti. Kahpe Bizans, Deli Yürek gibi yapımlarda boy göstermişti.

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Son hali görenleri şaşırttı

SİNEMADAN UZAK KALDI

Filmde Filiz karakterini canlandıran Filiz Kutlar ise sinema sektöründen uzak durdu. Filmde Kemal Sunal'ı kandırmaya çalışanlardan birisi olan güzel oyuncu aşağıdaki fotoğrafta en solda yer alıyor.

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Son hali görenleri şaşırttı

Sultan, Köşe Kapmaca, Vay Başımıza Gelenler, Postacı gibi filmlerde oynadıktan sonra televizyon dizisi Zeki Metince tekrar karşımıza çıktı. Son olarak Sevgilim İstanbul ve Kahpe Bizans yapımlarında yer alan Filiz Kutlar uzun yıllar boyunca herhangi bir yapımda rol almadı.

Yazar ve sinema eleştirmeni Onat Kutlar ile evlenen Filiz Kutlar sosyal medyayı aktif kullanmayı ihmal etmiyor. Yakın arkadaşı Nilgün Belgün ile sık sık paylaşım yapan Kutlar'ın son halini görenler çok şaşırıyor.

İşte Hababam Sınıfı'nın Filiz'inin son hali:

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Son hali görenleri şaşırttı

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Son hali görenleri şaşırttı

Hababam Sınıfı'nın 4 kız öğrencisinden biriydi! Son hali görenleri şaşırttı

Ayşen Gruda Son Hali Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (12)

sade vatandaş:

siz asıl iktidara oy verip seçim gecesi bunu korna davul zurna fener alaylarıyla kutlayıp sonra gelen zamlarla feleğini şaşıran çok sevgili muhterem vatandaşlarımızın son halini görün bunlardan durumlarından en acıklı olanı oy verip 7500 liralık maaşlarına zam alamayan emeklilerdir ama dürüstçe söylemek gerekirse hallerine üzüldüm desem yalan olur

106
64
yanıtYanıtla
taze vatandaş:

sade zorunamı gitti

yanıt5
yanıt16
sade vatandaş:

tazelerin üzülmemesi zoruma gitmez ülkenin neden bu durumda olduğu bazılarının takındığı tavırlardan zaten belli bu olanlar çok hoşunuza gidiyor ve zevk alıyorsanız mesele yok dünyada muteber olan adaletli dürüst ahlaklı liyakatli bilgili insanlardır hiç bir ülke böyle olan toplumları kapılarından geri çevirmez onlardan vize istemez

yanıt7
yanıt10
mahalle sakini:

Sebepsiz orantısız fahiş zam yapan sermaye sahiplerinin kim olduklarına baksan hangi partiden olduğunu anlarsın ama sizde o cesaret ve dürüstlük YOK.

yanıt8
yanıt7
Osman:

Haberle ne alaka.

yanıt8
yanıt4
taze vatandaş:

bak yine söylüyorum çok cahilsin her şeye bir yorumun, alakalı alakasız her şeye yorum yapıyorsun bu da senin cahil olduğunu gösterir

yanıt17
yanıt13
DİYARBEKİR:

bende 7500 alıyorum ve hala çalışıyorum yaklaşık 20000 oluyor maaşım sen bana üzüleceğine ben sana ve senin gibilere üzülüyorum merak etmeyin 7 ay sonra değil 7 gün sonrada seçim olsa yine Erdoğana vereceğiz haahhuuhaaaaaaoooohahaaaa

yanıt60
yanıt65
mahmut:

asıl cahiller sizsiniz... Deprem de bu ülkede eğer hükümt chp olaydı şu an ülkede Amerikan İspanyl Fransız orduları bölge bölge güvenlik sağlıyoruz şemsiyesi altında ülke işgal altında olurdu... Siz bir türlü doymazsınız. ekonomi gün gelir düzelir ama siz?

yanıt48
yanıt56
Sky Moon:

Doğru diyorsun kardeşim. Zaten ülkenin işgale ihtiyacı yok Arap işareti ve ülkeye sokulan Araplar ile ülke çoktan işgal edilmiş. Emekliyim çalışıyorum 20000 e geliyor maaşım diyen amca. Hiç emekli oldum niye hala calismaya muhtaç kalıyorum diye sorguladın mi kendini. Sorgulama zaten o düşüncelerinle. Bu ülkeden umut yok Allah kurtarsın bizi ne diyelim.

yanıt4
yanıt0
Kurt bey:

Olununalamiyordun evde hizmet alıyorsun. SGK lilar üvey evlat muamelesi görüyordu. Emekli sandığı neyse SGK lilara o . 80 yılda yapilamya 20 yılda yapilmiş.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title