Haberler

Gaziantep'te Anlamlı Sergi

Güncelleme:

Gaziantep'te ''Yaşam ve Mimari' konulu fotoğraf sergisinden elde edilen gelir lösemili çocuklara bağışlanacak.

Gaziantep'te Baykush Sanat Atölyesi organizasyonu ile gerçekleştirilen "Yaşam ve Mimari" konulu fotoğraf sergisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey tarafından açıldı.

Bey Mahallesi Cenani Konağı Kültür Merkezi'nde açılan olan fotoğraf sergisinde Türkiye'nin çeşitli kentlerinde yaşayan 28 fotoğraf sanatçısının 35 eseri sanat severlerin beğenisine sunuldu.

30 Mart'a kadar gezilebilecek.

Baykush Sanat Atölyesi sahibi Fatma Barlas, Gaziantep'in sosyal ve kültürel yaşamına katkıda bulunmak istediklerini belirterek"insanlarımızı hem sanatla buluşturmak hem de lösemili çocuklarımızı yardım etmek amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdik.Burada emeği geçen bütün sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'de serginin lösemili çocuklara yardım amaçlı açılmasının anlamlı olduğunu söyledi. Güzelbey, Gaziantep'in sosyal ve kültürel yaşamına her zaman destek verdiklerini vermeye de devam edeceklerini dile getirdi.
Sergide eserleri yer alan sanatçılar

Ali Tanrısever, Burak Güralp, Ceyhan Özkavalcıoğlu, Emre Bostanoğlu, Erdal Türkoğlu, Ferhan Arı, Fatma Barlas, Gökhan Dağdeviren, Gökay Özdemir, Hüseyin Ovayolu,İbrahim Elman, İbrahim Göksungur, Mustafa Balta, Mustafa Demir, Mustafa Dönmez, Nurdan Mayil, Okan Erdem, Osman Özkol, Samet Adıyaman, Sami Turkay, Seçkin Yenici, Selma Ünay, Selman paksoy, Serdar Adıyaman, Soner Yalçın, Tahir Ün, Tahsin Gün, Uğur Patırgan, Zehra Çöplü ve Zeylen aydın

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Asım Güzelbey Fatma Barlas Gaziantep Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title