Haberler

Eurovision'u, En Çok Tartışılan İsim Conchita Wurst Kazandı

Güncelleme:

Danimarka'da düzenlenen 59. Eurovision'u bu yıl sakallı kadın görüntüsüyle dikkat çeken Avusturya adayı Conchita Wurst kazandı.

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenen 59. Eurovision Şarkı Yarışmasını bu yıl sakallı kadın görüntüsüyle dikkat çeken Avusturya adayı Conchita Wurst kazandı.

"İNANMAKTA ZORLANIYORUM"

Kopenhag Refshaleöen B&W Hallerne'de yapılan yarışmada "Rise Like A Phoenix" adlı şarkısıyla 290 puan alarak 59'uncu Eurovision'un kazananı olan Avusturya temsilcisi Conchita Wurst, kazandığına inanmakta zorlandığını belirtti.

"KENDİMİ EVİMDE HİSSETTİM"

Wurst, Eurovision'un hoşgörü üzerine kurulu bir proje olduğunu ifade ederek "Bu yüzden Eurovision gerçekten katılmak istediğim bir aileydi ve kendimi evimde hissettirdi" dedi.

RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ

Avusturyalı şarkıcı, işaretlere inanmadığını ancak arkadaşlarının kendisine yarı finalde 6, finalde ise 11. sırada yarıştığını hatırlattığını bu sayıların ise doğum günü olduğunu anlattı.

 "SADECE SAKALI OLAN BİR KADIN" 

Öte yandan Wurst'un menajeri Rene Berto ise "Düşünce tarzımızı değiştirelim. Conchita sadece sakalı olan bir kadın" dedi.

"48 YIL BEKLEDİK"

Avusturya kamu yayıncısı ORF'nin temsilcisi ise 1966 yılından sonra Eurovision'a tekrar ev sahipliği yapmak için 48 yıl beklediklerini söyledi ve gelecek yıl organizasyon için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını kaydetti.

KARDEŞ ÜLKE YUHALANDI

Yarışmada Ukrayna'ya 10 puan, Rusya'ya 12 puan veren Azerbaycan yuhalandı. Avusturya'dan oylamanın sonucunu bildirmek için yayına bağlanan kadın sunucunun takma sakal ve bıyığı izleyicileri güldürdü. Rusya en çok puanı Ermenistan, Azerbaycan ve Belarus'a verdi.

10 ÜLKEDEN AVUSTURYA'YA TÜKSEK PUAN

Hollanda, İngiltere, İsveç, İsrail, Yunanistan, İrlanda Finlandiya, İspanya, Belçika ve İtalya, Avusturya temsilcisine en yüksek puanı veren ülkeler arasında yer aldı.

Yarışmada Hollandalı ikili The Common Linnets "Calm After The Storm" şarkısıyla 238 puanla ikinci ve İsveç temsilcisi Sonne Nielsen "Undo" adlı şarkısıyla 218 puanla üçüncü oldu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Conchita Wurst Danimarka Avusturya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu
500

Yorumlar (68)

esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

buradaki arkadaslara sesleniyorum cocuklariniz varsa boyle seyleri izletmeyin hele ki boyle tipleri

51
8
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞARist@hotmail.com:

padişah olsam kellesini vurdururdum bunun

41
10
yanıtYanıtla
sems1stistegun_sems@outlook.com:

EUROVISION ŞARKI YARIŞMASI DEĞİL TÜRLÜ SAPKINLIĞIN SERGİLENDİĞİ BİR PLATFORUM OLMUŞTUR...

42
8
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞARist@hotmail.com:

ömrümde gördüğüm en iğrenç varlık cinselliğe soğudum

42
8
yanıtYanıtla
Kemalkmlbrl@hotmail.com:

İyiki katılmayı bıraktık.Böyle adamlarla aynı yarişmada yarışmak bize yakişmaz.

30
13
yanıtYanıtla
Galcimbusegalcimbuse_@hotmail.com:

Ne idüğü belirsiz bi adam sıfatı,salla gitsin denize.z

32
7
yanıtYanıtla
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

mahsuz bunu kazandirip kucuk cocuklari ozendirmeye calisiyorlar toplumu nekadar boza biliriz diye herseyi yapiyorlar mason ve sionistler

31
7
yanıtYanıtla
cem tunam2mccs@windowslive.com:

Çoluk ve çocuğuna seğrettirme,hatta sende seğretme,haberine girip yorumda yapma.... Kimsenin özenerek cinsel yönelimi değişmez merak etme...Ayrıca Eurovision'a katılmadık ve bu sene Tayyip Radyo Televizyonda yayınlanmadı yarışma...

yanıt0
yanıt0
HASANcengiz.kudretlioglu@gmail.com:

@CEM TUNA utanmadan birde böyle rezilliklerin Türkiyemizde yayınlanmasını istiyorsun. Hee böyle tipte bir mahlukat olmaksa niyetin kimseden yardım dilenme çık meydanlarda dolaş bakalım, HALKIMIZ SANA NE CEVAP VERECEK!

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

HASAN denen okuma özürlü yorumu bir daha oku bakalım 'yayınlanmasını istiyorum' diye birşey yazmış mıyım aşağıda... Önce okumayı öğren.. Diğer cümlelerini kaile bile almıyorum, anaokul çocukları gibi sizinle ağız dalaşı yapamam...

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title