Haberler

Erzurum'da Uluslararası Tarihi İspir Panayırı Devam Ediyor

Güncelleme:

Erzurum'da düzenlenen Uluslararası Tarihi İspir Panayırı çeşitli etkinliklerle devam ediyor. İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, panayırın 7 asırlık bir serüven olduğunu ve kesintisiz sürdüğünü belirtti. Mehteran gösterileri, konserler ve kültürel yarışmaların yer aldığı etkinliklere birçok kişi katıldı.

Erzurum'da "Uluslararası Tarihi İspir Panayırı", çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, İspir ilçesindeki panayırın 7 asırlık bir serüven olduğunu ve kesintisiz sürdüğünü söyledi.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Coşkun, hizmetleri vatandaşlara ulaştırmadaki katkılarından dolayı ilgililere teşekkür ederek, "Toyumuz, panayırımız hayırlı olsun inşallah. Rabb'im devletimize, milletimize zeval vermesin." dedi.

Mehteran gösterilerinin gerçekleştirildiği etkinlikte sanatçılar ve halk ozanları konser verdi.

Etkinliklere Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, İspir Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kültürel yarışmalar ve söyleşilerle devam edecek panayır, 24 Eylül'de sona erecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ahmet Coşkun Erzurum İspir Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title