Haberler

Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'nde İlber Ortaylı ve Funda Arar unutulmaz bir gün yaşattı

Güncelleme:

37'nci Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'nin ikinci gününde Tarihçi, akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın konuşmacı olarak katıldığı panel ve Funda Arar konseri ile Dikilililer, unutulmaz bir gün yaşadı.

37'nci Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'nin ikinci gününde 75. Yıl Parkı doldu taştı. Tarihçi, akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın konuşmacı olarak katıldığı panel ve Funda Arar konseri ile Dikilililer, unutulmaz bir gün yaşadı.

Tarihçi, akademisyen Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Geçmişten Günümüze Cumhuriyet" konulu panelde okurları ve sevenleriyle bir araya geldi. Ortaylı'nın Cumhuriyet tarihinden kesitler sunduğu panele 7'den 70'e çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Panel sonrası sahne alan pop müziğin önemli isimlerinden Funda Arar, birbirinden güzel şarkılarını Dikilililer için seslendirdi.

"DİKİLİ'MİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ, EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR"

Dikili ve ilçe dışından çok sayıda vatandaşın festivale yoğun ilgi gösterdiğini belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, "37. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'miz büyük bir coşku ve heyecanla devam ediyor. Ülkemizin değerli akademisyenlerinden İlber Ortaylı Hocamız, Cumhuriyetimizin tarihsel süreciyle ilgili değerli bilgilerini paylaştı. Pop müziğimizin ünlü ismi Funda Arar'ı halkımızla buluşturduk. Bu güzel akşamı ölümsüzleştiren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Dikili'miz her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor" dedi.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

İlber Ortaylı Funda Arar Demokrasi Dikili Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title