Haberler

Didim Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Didim Belediyesi, gazeteci yazar ve oyuncu Metin Uca'nın yer aldığı 'Mozart çaldı da biz mi dinlemedik' adlı oyunu gerçekleştirdi. Oyun, Didim Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi ve büyük ilgi gördü.

Didim Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında gazeteci yazar ve oyuncu Metin Uca, "Mozart çaldı da biz mi dinlemedik" adlı 'klasi-komik' oyunuyla izleyici ile buluştu.

Didim Belediyesi tarafından yaptırılan Didim'in yeni kültür ve sanat merkezi Didim Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen gösteriyi, Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Mehmet Akif Hamzaçebi, Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Seyrani Bozkaya ve Didimli vatandaşlar izledi.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği tiyatro oyununda sahneye ilk olarak İsmet Akalın ve Merih Akalın çıktı. Müzikle başlayan 'klasi-komik' oyunda Metin Uca, siyasi esprileriyle vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Oyunun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu, sanatçılara çiçek takdim ederek Didim Belediyesi adına teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

Didim Belediyesi Metin Uca Mozart Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title