Haberler

Çocuklara Özel Sömestr Etkinlikleri

Akbank Çocuk Tiyatrosu, "En Mutlu Kim" oyunu ile çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

EN MUTLU KİM" TİYATRO OYUNU

39 yıldır aralıksız devam eden Türkiye'nin en uzun soluklu çocuk tiyatrosu olan Akbank Çocuk Tiyatrosu, "En Mutlu Kim" oyunu ile çocuklarla buluşmaya devam ediyor. En Mutlu Kim oyunu 21 Ocak, 28 Ocak ve 04 Şubat'ta çocuklarla buluşuyor. Yavuz Pekman'ın yazdığı, Hayrettin Arslanoğlu'nun yönetmenliğini yaptığı büyükler için de mutlu çocukluk günlerini hatırlayacakları eğlenceli bir oyun olan "En Mutlu Kim"de, sahneye her an başka bir kahraman çıkabiliyor. Tiyatronun büyüsünde canlanan anılar, kimi zaman Meddah, kimi zaman Karagöz, kimi zaman Keloğlan'a dönüşüyor.

"En Mutlu Kim?", "En Güçlü Kim?", "En Büyük Kim?" tüm bu soruların cevaplarını hikayelerinde saklayan kahramanlar izleyicilerine çok önemli bir de sır veriyor: "İnsanlar yaşlandıkları için oyun oynamaktan vazgeçmezler, oyun oynamaktan vazgeçtikleri için yaşlanırlar". Akbank Karagöz ve Kukla Tiyatrosu'nun da yer aldığı "En Mutlu Kim" oyunu küçük büyük herkese çocuk olmanın değerini ve hep çocuk kalabilmenin sırrını veriyor.

Etkinlik: Akbank Çocuk Tiyatrosu - En Mutlu Kim

Yer: Akbank Sanat

Tarih: 21 Ocak, 28 Ocak

Saat: 11:30

Tam: 6 TL Öğrenci: 3 TL

Ø SARKİS / SU İÇİNDE SULUBOYA ATÖLYESİ

Akbank Sanat Çağdaş Sanat Atölyesi'nin çocuklara özel bir diğer etkinliği ise "Sarkis Su İçinde Suluboya". 6-12 yaş arası çocukların katılabileceği etkinlikte çocuklar eğitmen gözetiminde Sarkis'in su içinde suluboya tekniğini öğreniyorlar.

Etkinlik: Sarkis / Su İçinde Suluboya Atölyesi

Yer: Akbank Sanat

Tarihi: 21 Ocak Cumartesi, 28 Ocak Cumartesi

Saat: 11:30-12:30

Bilet Fiyatı: 5 TL

Ø PACE ÇOCUK SANAT / OYUNCAK HEYKEL ATÖLYESİ

Oyuncak Heykel Hiç "heykelle oynanmaz" deme! Artık heykellerde hayatımızın bir parçası ve hatta oyuncaklarımız olabiliyor. Artık heykeller de hayatımızın bir parçası ve hatta oyuncaklarımız olabiliyor. PACE Çocuk Sanat Merkezi ve Akbank Sanat işbirliği ile gerçekleştirilen atölye çalışması, 7-12 yaş grubundaki çocuklara hayallerindeki oyuncak heykelleri yapma ve hatta bu heykellerle oynama imkanı sunuyor.

Etkinlik: PACE Çocuk Sanat/ Oyunca Heykel Atölyesi

Yer: Akbank Sanat

Tarihi: 21 Ocak Cumartesi, 28 Ocak Cumartesi

Saat: 15:30-17:00

Bilet Fiyatı: 5 TL

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Yavuz Pekman Türkiye Sarkis Akbank Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title