Haberler

Bol Şans" Filminin Galası Yapıldı

Pehlivanköy ilçesinde "Bol Şans" filminin galası yapıldı.

Pehlivanköy ilçesinde "Bol Şans" filminin galası yapıldı.

Başrollerini Selim Gülgören ve Burçin Abdullah'ın paylaştığı filmin yazlık sinema salonundaki gösterimine Yapımcı Doğu Yılmaz, Yönetmen Gökhan Yıldız ile oyuncular Emir Benderlioğlu, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Semra Dinçer, Onur Şirin, Yusuf Çetin, Ahmet Baki Kurtuluş ve davetliler katıldı.

Yapımcı Yılmaz, galada yaptığı konuşmada, "Bol Şans" filminde gerçek hikayenin canlandırıldığını söyledi.

Filmde, Yönetmen Gökhan Yıldız'ın çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadığı aşkın beyaz perdeye yansıtıldığını belirten Yılmaz, filmin, romantik türünün en iyi örneklerinden biri olarak tarihe geçecek nitelikte olduğunu kaydetti.

Film çekimlerinin yaklaşık bir yıl sürdüğünü aktaran Yılmaz, film çekimlerinde gerçek hikayelere daha fazla yer verdiklerini ifade etti.

Çekimlerde emeği geçen herkese teşekkür eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu filmimizle biz, iddialı bir şekilde Türk Sinemasına girdik. Filmin senaryosu Yönetmen Gökhan Yıldız'ın çocukluk ve gençlik yıllarında yaşadığı aşkı ve dramı anlatıyor. Pehlivanköy ilçesi de onun doğup, büyüdüğü bir şehir. Biz de onun hikayesini çektik. Çünkü hikayesi bizim çok ilgimizi çekti. Bundan sonra yerel yapımlara daha ağırlık vermek istiyoruz. Çünkü bu ülkenin insanlarının derdini anlatıyor. Bu ülkenin insanlarının yereldeki gibi, metropolde çok büyük bir hikayeleri yok. Çünkü metropolde alışılmış bir hayat süre geliyor. Esas acı, esas sevinç yerelde yaşanıyor."

Başrol oyuncusu Abdullah da, filmde rol almaktan dolayı mutluluk duyduğunu bildirdi.

Gülgören ise, filmin 19 Ağustos Cuma günü vizyona gireceğini anımsatarak heyecanlı olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından filmin gösterimi yapıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Burçin Abdullah Selim Gülgören Pehlivanköy Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title