Haberler

"Kulağıma duyumlar geliyor" diyen Selçuk Özdağ: Ekrem İmamoğlu için iddianame hazırlanıyor

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı tarafından İBB'ye başlatılan "özel teftiş" büyük tartışma yaratırken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ katıldığı canlı yayında gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Kulağına duyumlar geldiğini belirten eski AK Partili Özdağ, "Bu işi ciddiye alın bakın. Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddianame yazıldığını tahmin ediyorum. Oraya kayyum atanmayacak zaten, İBB meclis üyeleri arasında seçim yapılacak" ifadesini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, TELE1'de katıldığı programda İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için gündem yaratacak bir iddiada bulundu. Özdağ, İBB'ye başlatılan özel 'teftiş' ile ilgili yorumlarda bulunarak şunları söyledi:

"İçişleri Bakanlığı'nın böyle bir durum varsa derhal İBB'ye yazı göndermesi ve bu terörle iltisaklı kişiler hakkında işlem yapması gerekir. Gönderildi mi? Hayır. Bu yapılmış olsaydı, İçişleri Bakanlığı yazı gönderseydi ve İBB bu konu hakkında bir adım atmasaydı o zaman buraya müfettiş gönderilirdi. Şimdi mesele; seçimde yapamadıklarını yapmak."

"ÜYERİNİ KURŞUN ASKER YAPTIKLARININ BİR GÖSTERGESİ"

"Seçimde kaybettiler, İstanbul bunlar için çok önemli, bakın bu ittifak kanuni değil defakto bir ittifaktı. Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı ittifakı kanuni bir ittifaktı, o zaman Meclis'ten kanun çıktı ama belediye seçimlerinde bir kanun yok. Burada AK Parti ve MHP bir ittifak yaptı sonra bozuldu. İttifak yaparken milletvekilleri alkışlıyordu bozulurken de alkışladılar. Burada ne kadar bir gider tabusu oluştuğunu ve milletvekillerinin hür iradeleriyle hareket etmediklerini, partilerinin bir kışla kendi üyelerini kurşun asker yaptıklarının bir göstergesidir bu. CHP ve İYİ Parti oturdular sonra AK Parti ile MHP'de oturma lüzumunu hissettiler."

'Kulağıma duyumlar geliyor' diyen eski AK Partili Özdağ: Ekrem İmamoğlu için iddianame hazırlanıyorGelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ.

"İBB İLE İLGİLİ İDDİANAME YAZILDIĞINI TAHMİN EDİYORUM"

Özdağ, sözlerine şöyle devam etti:

"AK Parti'nin gayesi neydi? İstanbul ve Ankara'yı kaybetmemek. MHP'nin gayesi 3 tane belediyeyi kaybetmemekti. Adana, Mersin, Manisa'yı kaybetmemekti. Ankara ve İstanbul çok önemliydi ama bunlar kaybedildi. O günden beri operasyonlar devam ediyor. Bu işi ciddiye alın bakın. Hatta İBB ile ilgili iddianame yazıldığını tahmin ediyorum, kulağıma da duyumlar geliyor. Oraya kayyum atanmayacak zaten, İBB meclis üyeleri arasında seçim yapılacak. Burada hukuktan bahsetmenin anlamı var mı?"

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gelecek Partisi Ekrem İmamoğlu Selçuk Özdağ AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (31)

burakk:

Bundan Üç sene önce Kimsenin doğru dürüst tanımadığı bir İlçe belediye başkanını muazzam bir PR çalışması ile daha İBB olmadan geleceğin C.Başkanı adayı adeta kurtarıcı olarak kamuoyuna sundular. O da sanki belediye başkanı değil de memleketi kurtaracakmış gibi gereksiz bir siyasi duruş sergiledi. İstanbul da işler yapıp puan alacağına siyasetle uğraştı. Aslında siyasi ve dünya görüşünü destekçileri bile bilmiyor. Komik bir durum.

259
227
yanıtYanıtla
Türk Genci:

HİZMET EDENİ ÇEKEMİYOLARRRR, BUNLARIN DERDİ PARALARI KENDİ CEPLERİNE DOLDURMAK

272
175
yanıtYanıtla
ilkay bay:

nereye hizmet etmiş bana 3 tane yaptıgı hizmeti yazar mısın ak partinin başlattığı olmayacak ama ?

yanıt94
yanıt143
Türk Genci:

İlkaycığım 4 sene üniversite okudum, bana iyi bir üniversiteye ve puanlarım yüksek olduğu için geri ödemesiz burs verdi :) ailemin durumu kötü olduğu için market alışveriş hakkı verdi ve bunları verirken büyük harfle yazıyorum KİM HANGİ PARTİLİ DİYE AYRIŞTIRMADAN VERDİ PEKİ DAHA ÖNCE NE OLDU SÖYLEYEYİM SANA, ANNEM BELEDİYEYE GİTTİ VE SİZ BİZDEN DEĞİLSİNİZ DENİLEREK YARDIM EDİLMEDİ. BU SAYDIKLARIM YETERLİ BİLE.

yanıt117
yanıt44
bekir yapici:

sanki yine pis bir oyun tezgahlaniyor ve camur at izi kalsin politikasi uygulaniyor sayet ibb´de terörister ise alindi ise kim aldi kim hangi sorumlu adli sicil temiz kagidi verdi acaba ordanmi bir tezgah kuruldu? müfettisler neyi arastiriyor icisleri bakani terörist var diyor o zaman niye tutuklamiyor savcilar yargi niye harekete gecmiyor aynen buda soylunun sedat pekerden rüsvet alan akp milletvekili var söylemi gibi havada kalan bir suclamasi adeta ülkede bir kaos cikarilmak isteniyor gibi.

262
110
yanıtYanıtla
by nokta :

eğer inceleme varsa yapsınlar bulsunlar pkk lının temizlenmesi daha iyidir köstek olmak yerine destek olmak gerekir. çıkıp temizleyin demeli yardımcı olmalı......

yanıt3
yanıt2
burakk:

CHP gerçek adayını uzun zamandır açıkça ortaya koymuyor. Seçim arifesine kadar da koymayacaklar. Çünkü resmi adayın çok yıpratılacağını biliyorlar. Bu nedenle ortaya çok önceden ve zamansız çıkarılan İBB Başkanı hedef tahtasında. Bütün sıkıntılar onun başında. Adeta paratoner gibi. Diğerlerinde hiç ses yok. Kemal beyin harika stratejisi. Ama yine de kaybedecekleri kuvvetle muhtemel, çünkü halkın önemli bir kısmında 3 benzemez muhalefete güven zayıf.

195
138
yanıtYanıtla
mustafa Can:

Ekrem İmamoğlu soluğu Anıtkabir'de aldıysa emin olun işn boyutu çok büyük. Nitekim kendisi Atatürkçü bile değil

123
183
yanıtYanıtla
Atakum:

10 numara tespit Mustafa.

yanıt67
yanıt97
burakk:

Adam birdenbire ortaya çıktı, siyasi görüşlerini bilen yok. İlçe belediye başkanlığından İBB' na. Takıldılar peşine. Bizim millet çok alem valla.

yanıt67
yanıt82
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title