Haberler

Kula'da Öğretmenler Doyasıya Eğlendi

Manisa'nın Kula ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Öğretmenler, Kent Ormanı'nda eğlence gecesi düzenledi.

Manisa'nın Kula ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Öğretmenler, Kent Ormanı'nda eğlence gecesi düzenledi. Eğlencede, Öğretmenler halaylar çekerek, günlerini kutladılar.

Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Sarı önderliğinde düzenlenen geceye, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Haydar Kaşıkçı, öğretmenler, stajerlikleri biten ve yemin eden öğretmenler ile aileleri katıldı

Müdür Sarı tarafından karşılanan öğretmenler ve aileleri, Mahalli Sanatçı Sami dinç ve Osman Yılmaz tarafından yapılan programda halaylar ve türküler eşliğinde eğlenerek stres attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Sarı, "Yapmış olduğumuz görev itibarı ile hepimiz 'önce insan' diyerek halka hizmeti ilke edinmiş, Öğrencilerimiz için çok önemli ve kutsal bir görevi yerine getiriyoruz. Öğretmenlik insan sevgisi, şefkati ve merhametiyle yapılan kutsal bir meslektir. Öğretmenler Günü'nü arkadaşlarımız ile birlikte coşkuyla kutladık" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kaşıkçı ise, "Bu günü öğretmenlere yakışır bir biçimde kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürümüz Süleyman Sarı tarafından tertip edilen geceye katılan tüm öğretmen arkadaşlarım ve ailelerine teşekkür ediyorum. Onlarla arasında olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Ayrıca gecede, Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Erdal Demiray bir sürpriz yaparak, doğum günü olan Müzik öğretmeni Didem Artan ve baldızı Aylin Kısayol için pasta getirerek doğum günü kutlaması yaptı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Sarı Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title