Haberler

Küçükçekmece'de Yangında Ölen Ms Hastası Kadının Cenazesi Adli Tıp Morguna Kaldırıldı

- Küçükçekmece'de yangında ölen MS hastası kadının cenazesi Adli tıp morguna kaldırıldıİSTANBUL - Küçükçekmece'de öğle saatlerinde bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 35 yaşındaki MS hastası engelli kadının cenazesi, yapılan incelemelerin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp morguna kaldırıldı.

- Küçükçekmece'de yangında ölen MS hastası kadının cenazesi Adli tıp morguna kaldırıldı

İSTANBUL - Küçükçekmece'de öğle saatlerinde bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden 35 yaşındaki MS hastası engelli kadının cenazesi, yapılan incelemelerin ardından cenaze aracı ile Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Gökpınartepe'de bulunan bir evde öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenden yangın çıkmıştı.Yangında, zihinsel engelli olan kardeşi Mustafa Şeker kendi imkanlarıyla binadan çıkarken, 35 yaşındaki MS (Multiple Skleroz) hastası ve bedensel engelli Yeliz Yurdakul hayatını kaybetmişti. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, savcının evde yaptığı incelemelerinin ardından Yeliz Yurdakul'un cesedi cenaze aracı ile Yenibosna'da bulunan adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Küçükçekmece Adli Tıp 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title