Haberler

    Kubilay Aka'dan bomba Miray Daner itirafı geldi!

    Güncelleme:

    Oyuncu Kubilay Aka, dün akşam '12 Numaralı Adam' adlı tiyatro oyunu çıkışı görüntülendi. Aka, eski sevgilisi Miray Daner ile pişti olması hakkında bomba açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

    2.5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019'da bitiren Kubilay Aka ve Miray Daner, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni'nde pişti olmuştu.

    Kubilay Aka ve Miray Daner göz göze gelmemek için yoğun çaba harcamıştı.

    SESSİZLİĞİNİ BOZDU

    Dün akşam, '12 Numaralı Adam' adlı tiyatro oyunu çıkışı görüntülenen Kubilay Aka, eski aşkı Miray Daner ile pişti olması hakkında konuştu.

    "YÜZ YÜZE GELSEYDİK SELAMLAŞIRDIK"

    Ünlü oyuncu, "Sonuçta Miray ile aynı sektördeyiz. Profesyonel insanlarız. Yazıldığı gibi törende yüz yüze gelmedik. Çok büyük bir salondu. Eğer yüz yüze gelseydik selamlaşırdık. Sonuçta medeni insanlarız" dedi.

    "DÜŞMAN DEĞİLİZ"

    Sözlerini sürdüren Kubilay Aka, "Miray ile düşman değiliz" ifadelerini kullandı.

    Aka, "Miray Daner ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna ise, "Projeye bağlı" yanıtını vererek açık kapı bıraktı.

    Miray Daner, işletmeci Oğulcan Engin ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Kubilay Aka'nın ise hayatında kimse bulunmuyor.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Kubilay Aka Miray Daner Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title