Haberler

Kraliçe Elizabeth'in eşi Prens Philip hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, kendini iyi hissetmediği için tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip hastaneye kaldırıldı. Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada, Edinburgh Dükü Prens Philip'in kendini iyi hissetmediği için "tedbir amacıyla" hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

99 yaşındaki Prens Philip, dün akşam başkent Londra'daki King Edvard VII hastanesine kaldırıldı. Prens Philip'in gözlem ve istirahat için birkaç gün hastanede kalması bekleniyor.

KORONAVİRÜSLE İLGİLİ DEĞİL

Bir Kraliyet kaynağı yaptığı açıklamada, Prens Philip'in hastaneye kaldırılmasının Kovid-19 ile ilgili olmadığını, hastaneye yardım almadan gittiğini aktardı.

Kraliçe 2. Elizabeth ve Prens Philip, Ocak ayının başlarında Londra'nın batısındaki Windsor Kalesi'nde Kovid-19'a karşı aşılanmışlardı. Philip ve Elizabeth 1947'de evlenmiş, ikili 70. evlilik yıl dönümlerini Kasım 2017'de kutlamışlardı. Prens Philip, 10 Haziran'da ise 100. doğum gününü kutlaması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Buckingham Sarayı Prens Philip Londra Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

Harbi:

Ne kadar iyi insanlar öldü. Bunlar bukadar kötü insanlarki hala yaşıyorlar

6
2
yanıtYanıtla
selim:

90 falan diyorlar sakın inanamayın bu kraliçe en az 150 yaşında kaç kez organları değişmiştir kim bilir

6
0
yanıtYanıtla
Türk:

Bu şeytanlar hala yasiyor,masumlar8n kanini emerek

3
0
yanıtYanıtla
baba:

ulan herif öldü ölecek birtürlü kral olamadi hep prens kaldi bari son zamanlarinda kral deseydiniz

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

mezardır faninin en son durağı, İMANIN nurudur onun çerağı. MÜ''MİNİN makamı CENNET''ÜL NAİM, münkirin makamı berzah''ul cahim

1
0
yanıtYanıtla
YURTDAŞ:

Ar daha gayret edersen arapçayı sökeceksin . Ha gayret . . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title