Haberler

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde Encümen Seçimleri Yapıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar arasından 2017 yılında görev yapacak encümen üyelerinin seçimi yapıldı.

Kdz. Ereğli Köylere Hizmet Götürme Birliği 2017 yılı olağan toplantısı, Kaymakam Nazım Madenoğlu başkanlığında Müftülük Konferans Salonu'nda yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda konuşan Kaymakam Madenoğlu yapılacak seçimlerde sadece kazananın olacağını, kaybedenin ise olmayacağını söyledi. Madenoğlu, "Büyük bir olgunlukla oy kullanma işlemi tamamlandı. Yeni görev alacak arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnanıyoruz ki önceki komisyonumuzda olduğu gibi bu komisyonumuz da ilçemiz için güzel hizmetler yapacaktır. Bu bir seçimdir, seçimde daima kazanan ve kaybeden olacaktır. Ama bizim bu seçimimizde kazanan vardır, kaybeden yoktur. Kazanan bizim ilçemiz ve köyleridir" dedi.

Encümen üyeliği için İl Genel Meclis Üyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan Taşdelen, Ali Tarakçı ve Kazım Beceren aday olurken, Muhtarlardan ise Pembeciler Köyü Muhtarı Mustafa Kocabıyık, Hasankahyalar Köyü Muhtarı Fahri Demircan, Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar ve Ortaköy Köyü Muhtarı Erol Özsoy aday oldu. Seçimler sonucunda İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan Taşdalen ve Kazım Beceren ile Muhtarlardan Mustafa Kocabıyık ve Erol Özsoy encümen üyesi olarak seçildi.

Gizli oy açık sayım esasına göre yapılan seçimde İl Genel Meclis Üyeleri'nden Ayhan Taşdelen 57 oy, Kazım Beceren 51 oy, Muhtarlardan Mustafa Kocabıyık 57 oy, Erol Özsoy 52 oy aldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Mustafa Kocabıyık Nazım Madenoğlu Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title