Haberler

37 yaşındaki polis memuru koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kayseri Şehir Hastanesi'nde bir süredir koronavirüs tedavisi gören 37 yaşındaki polis memuru Hasan Yeşilkaya yaşamını yitirdi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Hasan Yeşilkaya geçtiğimiz ay yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile hastaneye başvurdu. Koronavirüs testi pozitif çıkan Yeşilkaya, Aralık ayının başında Kayseri Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Dün akşam durumu ağırlaşan Hasan Yeşilkaya doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. 15 yıllık polis memuru olan Hasan Yeşilkaya, Yahyalı ilçesine bağlı Kavacık mahallesinde toprağa verildi.

37 yaşındaki polis memuru koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiPolis memuru Hasan Yeşilkaya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şehir Hastanesi Koronavirüs Kayseri Haberler

500

Yorumlar (6)

Sahin:

Polislerde sağlıkçılar gibi meslek hastalığı olarak görülmeli çünkü pandemi döneminde en fazla yorulan mesleklerden birisi Ekmekçi kapıcı manavcı zabıta sağlıkçı bankacı her şey oldular bu Rahmetli de şehit saymalı ayrıca eminim ki sağlıkçılardan sonra en fazla pandemiden dolayıölüm olan meslek

8
2
yanıtYanıtla
Yağız:

Allah rahmet eylesin şehit olmuştur :(

4
1
yanıtYanıtla
BUNAK:

AMAN DA NE GENÇ LAAA. 37 IMIS . AZ MI HEE

0
5
yanıtYanıtla
Ramazan fidan:

Allah rahmet eylesin.Allah razi olsun anasindan babasindan vatanimiza milltetimize şehit polis yetisdirdikleri icin

3
1
yanıtYanıtla
ilginc:

koronadan vefat eden polis memurlarinin ailelerinede maas baglansin saglikcilar kadar polislerde yogun calisiyor neden kimse geliyor emniyetin tum birimlerinin Calisma sistemleri degistirildi ozellikle istanbul polisi cok yogun calisiyor bunu gundeme getirmek en buyuk görevimiz

4
0
yanıtYanıtla
Yozgat:

Allah rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title