Haberler

Kötü Kedi Şerafettin", 5 Şubat'ta Gösterime Girecek

Bülent Üstün'ün oluşturduğu aynı isimli çizgi romandan sinemaya uyarlanan, animasyon türündeki "Kötü Kedi Şerafettin" filmi, 5 Şubat'ta gösterime girecek.

Yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal'ın üstlendiği, yetişkinlere yönelik komedi filminin senaryo uyarlaması Levent Kazak ve Bülent Üstün'e ait.

Animasyon kalitesiyle dikkati çeken "Kötü Kedi Şerafettin"in seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan gibi isimler yer alıyor.

Birçok Avrupa ülkesinde de gösterime girecek olan film, "Şerafettin" isimli tekirin, oğlu "Tacettin", aşkı "Misket, arkadaşları Rıza (fare) ve Rıfkı'yla (martı) olan maceralarını konu ediniyor.

Anima İstanbul ve Kare Kare Film yapımcılığında beyazperdeye aktarılan ve basın gösterimi yapılan "Kötü Kedi Şerafettin", 5 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Levent Kazak Demet Evgar Uğur Yücel Ayşe Ünal Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title