Haberler

Korupark Evleri'nde İki Etap Satışları Başladı

Yeni Bursa'nın Merkezi Korupark'ta İkinci Etabın İnşaatı Hızla Devam Ederken, Daire Satışlarına da Başlandı. Korupark Evleri Pazarlama Danışmanı Derya Acar'dan Alınan Bilgiye Göre, Yaklaşık 400 Daire, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 Dubleks ve Yeni Bir Seçenek Olan 5+1 Bahçe Dubleks Alternatifleri ile Satışa Çıktı.

Yeni Bursa'nın merkezi Korupark'ta ikinci etabın inşaatı hızla devam ederken, daire satışlarına da başlandı. Korupark Evleri Pazarlama Danışmanı Derya Acar'dan alınan bilgiye göre, yaklaşık 400 daire, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks ve yeni bir seçenek olan 5+1 bahçe dubleks alternatifleri ile satışa çıktı.

Derya Acar, Türkiye'nin alışveriş merkezi ve konutu bir araya getiren en büyük konsept projesi olan Korupark'ın 2. etap inşaatının Nisan 2009'da tamamlanacağını, güvenli, konforlu ve yemyeşil bir projede yeni bir yaşama başlamak için farklı daire tipleri ve cazip ödeme şartları sunduklarını belirtti.

Dünyanın en ünlü markalarına komşuluk etmenin, 24 saat hizmet veren hipermarketin, en lezzetli restoran, en özel kafelerin ve yürüyerek sinemaya gitmenin tadını çıkaran ilk sakinleri ile yüksek standartlarda harika bir yaşama başlayan Korupark, projeyi maket üzerinden değil, görerek almayı bekleyenlerin yoğun ilgisini çekiyor.

124 dönüm arazi üzerinde 1200 lüks konuttan oluşan Korupark Evleri, Bursa'da bugüne kadar tüm birimleri kendi içinde planlanmış ve kapalı site mantığı ile çözümlenmiş tek proje. Araç trafiğine kapalı, 4500 m2'lik KoruClub içerisinde bulunan açık-kapalı yüzme havuzu, fitness club, çocuk oyun parkı ve KoruCafe ayrıcalığı, hemen yanı başında 196 mağazası hizmet veren Bursa'nın en büyük alışveriş merkezi Korupark AVM, Korupark'a gösterilen yoğun ilginin başlıca nedenleri arasında.

78 dönümlük yeşil alanda kişi başına düşen 25 metrekare yeşil alan ile de Bursa standartlarının kat kat üstünde olan Korupark Evleri bu yönü ile de farklı. Korupark Evleri, kentin ana arterlerine yakınlığı, deniz ve kara ulaşımına direkt bağlantısı, Korupark AVM ve metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde olmasıyla da önemli avantajlar sunuyor. Proje Eski Bursa'nın merkezine 9, Bursa-İzmir-İstanbul-Ankara otoyolu çıkış kavşağına 1, Güzelyalı-Yenikapı feribot iskelesine ise 16 kilometre mesafede. Ayrıca metro istasyonuna ise yürüyerek gitmek mümkün.

Site güvenliği ile ilgili üst düzey özelliklerinin yanı sıra, 10 şiddetinde depreme dayanıklı olarak tasarlanan Korupark, güvenlik konusunda da tam not alan bir proje. Değerinin her gün arttığını ilk etap satışlarıyla kanıtlayan Korupark, kentin iş ve sosyal yaşam trafiğinin hızla batıya kaydığı bu dönemde yeni Bursa'nın merkezi.

(MŞ) 01.03.2008 18:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title