Haberler

Koronavirüse karşı maske takmayan Kaya Çilingiroğlu, takanları eleştirdi: Seni koruyor mu?

Güncelleme:

Kaya Çilingiroğlu, Türkiye'deki koronavirüs salgınında toplu alanlarda zorunlu olan maske kuralına uymadı. Kendisine bu konuda soru yönelten maske takan muhabire ise "Senin masken seni koruyor mu?" diye karşılık verdi.

Türkiye'deki koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler her geçen gün artırılırken bu önlemlerden biri de toplu olarak bulunan ortamlarda maske takılması zorunluluğu oldu.

Ancak bazı ünlülerin bu kurala uymadığı ve buna rağmen kendilerini savunduğu da görüldü. O ünlülerden biri de Kaya Çilingiroğlu.

"TESTİM NEGATİF ÇIKTI"

Dışarıda görüntülenen Kaya Çilingiroğlu, muhabirin kendisine maske takmadığı yönünde sözleri üzerine şunları söyledi: "Senin masken seni koruyor mu? Kimseye yaklaşmıyorum bir şey olmaz. Ayrıca ben koronavirüs testi de yaptırdım, negatif çıktı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaya Çilingiroğlu Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (44)

vanlı:

Burnu maskeye yerleşmediği için takmıyor.

27
3
yanıtYanıtla
Tam malmış bu:

Senin gibiler yüzünden 45 gün oldu eşimi, çocuklar annelerini göremiyor öküz herif.N95 maske takıp, üstüne cerrahi maske üstüne siperlikle akşama kadar çalışıyor sağlıkçılar hiç denedin mi o şekilde nasıl nefes alınıyor.Bu tedbirleri almayan saglikcilarin hepsi virüse yakalandı, bir de ahkam kesiyor maske seni koruyor mu diyor muhabir arkadaşa.EVET KORKUYOR.Bunun gibiler varolduğu sürece işimiz çok zor.Sıkılsanda maske tak ki topluma örnek ol seninde çorbada tuzun olsun.Hem korun hem örnek ol.

22
7
yanıtYanıtla
EBRU:

SAĞLIKÇIYMIŞ OYMUŞ BUYMUŞ ADAMIN UMRUNDA DEĞİL. SUÇ BUNA MİKROFON UZATANDA

yanıt1
yanıt0
Ali:

Biri şu adamı sustursun yaa çok bilmiş

21
5
yanıtYanıtla
HAMİT:

Kesin yine kafası kıyak boş boş konuşmaların adamı.

18
4
yanıtYanıtla
aga:

bu tipler dunyanin dengesini bozuyor korur korumaz o baska sorun senin gibileri var iken ne yaparsan yap bir kendini bilmez insanlarin hayati maf eder hapis cezasi sart bunlar da para cok laf anlamiyorlar

15
4
yanıtYanıtla
FURY:

Tam bir sürü insanları inanılmaz adam doğruyu söylemiş embesiller birde eleştiriyorlar maske sadece kullanım alanının olduğu tıbbi durumlarda oda sürekli olmamak kaydıyla devamlı kullanımı tıbbi olarak kesinlikle zararlıdır enfeksiyon ve bakteri partikülleri beze geçer birçok kullanım sakıncaları oldukça yüksektir sorgulamayan şu ucuz insanların kendileri gibi hakaretler inanılmaz doğruyu söyleyen bir kişiye.

2
10
yanıtYanıtla
TURHAN :

Adam gibi adam doğrusunu söylemiş bilim kurulunun uydurması olduğunu hiçbir faydası olmadını aksine sûrekli kullananda ekfeksiyon riskinin oldukça yüksek olacağı okadar netki daha dün kesin zararlı diyen bir bilim kurulu varken

5
6
yanıtYanıtla
Orkun:

Ne Beyinsiz adam. Koruyor mu diye soru mu olur? %100 korumada da %95 korur. Öyle ağzı burnu açık dolaşmaktan kesinlikle daha güvenli.

10
1
yanıtYanıtla
.......:

Bu doktor olacaktı neredeyse.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title