Haberler

Koronavirüs tedavisi gören Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş yoğun bakıma alındı

Güncelleme:

16 Kasım'dan bu yana koronavirüs tedavisi görmekte olan eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, oksijen desteği verilerek yoğun bakıma alındı. Gelişmeyi sosyal medyadan duyuran oğlu Ömer Topbaş, "Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yoğun bakıma alındığını sosyal medyadan duyuran oğlu Ömer Topbaş, babasının durumuyla ilgili şu ifadeleri paylaştı:

"16 Kasım'dan beri koronavirüs tedavisi gören Babamız Kadir Topbaş bu sabah yoğun bakıma alındı. Doktorlar önümüzdeki saatlerde şu an uygulanan basınçlı oksijen desteğinden pozitif bir ilerleme kaydedilemezse entübe etme durumunda kalabileceklerini söylüyorlar.

"ALLAH'IN İZNİYLE SAĞLIĞINA KAVUŞACAĞINA İNANIYORUZ"

Bu zor anımızda arkadaşlarımız, dostlarımız ve sevenlerinden dua bekliyoruz. Sizlerin duası ve Allah'ın izniyle babamızın kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun."

Koronavirüs tedavisi gören eski İBB Başkanı Kadir Topbaş yoğun bakıma alındı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (31)

Abızer:

Allah şifa versin hizeti büyük her gün daha çok anlıyoruz gelen gideni aratırmış arıyoruz??

13
41
yanıtYanıtla
ahmet:

iyi bir insan idi. iyi bir başkan idi ve ülkesine hizmet etti. fetö oyunları ile saf dışı bırakılmış olsa dahi o hainler ile bir ilgisi yoktur. yakınlarının bu tuzağa düşmesinin faturasını ödedi. rabbim şifa versin, uzun ve hayırlı bir ömür versin.

11
40
yanıtYanıtla
vatandaş:

''devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta ölse bile şehit olmaz'' demiş hz. muhammed (s. a. v) bu dünya kimseye kalmaz

32
4
yanıtYanıtla
Çepni:

Allah cc sevenlerine yakınlarına bağışlasın.Sevelim sevmeyelim İstanbulumuza ve Beyoğlumuza çok hizmeti çok emeği olmuştur.(şimdikirlerdende bekyoruz ama henüz birşey yok)

13
21
yanıtYanıtla
Muhalif:

Karsi goruste de olsa bir hasta insan hakkinda boyle cirkin yorumlar insan olana yakismaz.muslumana hic yakismaz

19
4
yanıtYanıtla
Melih KERİM:

Eski İBB Başkanı değil, İBB Eski Başkanı, Eskiyen İBB değil, eskiden başkanlık yapmış olan Şahıs

13
9
yanıtYanıtla
alperen:

ısıgı goruyorsan gidicisin

yanıt2
yanıt2
Rebul:

Bir ışık görüyorum sanki

13
7
yanıtYanıtla
zamanı geldi:

Hesap günü çok yakın, En tehlikeli olan kafirden çok münafıktır, kafirin rengi belli ama münafıkın rengi yoktur

13
6
yanıtYanıtla
ÇOK DA UMRUMDAYDI:

vah vah yazık olmuş

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title