Haberler

Koronavirüs hastası kadının sır ölümü! Karantinanın 5. gününde evinde ölü bulundu

Güncelleme:

Gaziantep'te koronavirüs testi pozitif çıkan 35 yaşındaki Leyla Gür, karantina süresini geçirdiği evinde ölü bulundu. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen Gür'ün intihar ettiği düşünülüyor. Sır ölümün sebebi, otopsi raporu sonucu ortaya çıkacak.

Şahinbey ilçesine bağlı Ocaklar Mahallesi'nde yaşayan Leyla Gür, yaşadığı rahatsızlık üzerine korona virüs testi yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan genç kadın, yaşadığı evde karantinaya alındı. Karantinanın 5. gününde kendisinde haber alamayan yakınları polis ve itfaiye eşliğinde girdiği evde Gür'ü hareketsiz halde buldu.

OTOPSİ YAPILDI

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan muayene sonucu hayatını kaybettiği belirlenen Gür'ün cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gür'ün cenazesi otopsi için gönderildiği Ankara'da ailesi tarafından alınarak kente getirildi. Gür'ün cenazesi koronavirüs tedbirleri doğrultusunda Yeşilkent Mezarlığında defnedildi.

İNTİHARDAN ŞÜPHELENİYOR

Daha önce iki kez boşanan Leyla Gür'ün 3. eşiyle de boşanma aşamasında olduğu iddia edilirken bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi. Gür'ün intihar edip etmediği Ankara'da yapılan otopsi raporu sonucu ortaya çıkacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Koronavirüs Gaziantep 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

HAKAN ARSLAN:

Korona ilk dört gün öksürükle başlar. 4 gün içinde ılık suyla tuz sirke gargara yapılırsa virüs ciğerlere inmeden önce vücuttan atılabilir. Sıcak suyun içinde 1 limon sıkıp içmek, yoğurtlu sarımsak yemekte virüsü temizler.

11
9
yanıtYanıtla
Hakan''a Cevap:

Reis şu aşınında formülünü bi ver yaa, gerçekten o sirke tuz kimsenin aklına gelmiyordu sen neden daha önce söylemedin

yanıt2
yanıt1
SAĞLIKÇI:

İşe yaramıyor ancak doktorunuza danışarak bunları tüketebilirsiniz bağışıklığınızı güçlenditmeye yardımcı olacak faydalı şeyler bunlar fakat doktor tavsiyesi ile tüketmek gerek bazı hastalıkları olan kişilerde istenmeyen sonuçlar görülebilir.

yanıt3
yanıt1
!:

sen doktor musun kim bu bilginin kanıtını yaptı bu yüzden yanlış anlayıp ölen bile olabilir yanlış bilgi vermeyin

yanıt4
yanıt3
Vatandas:

Hep aklima buzlu badem geliyor boyle yorumlarda. Ise yaramiyor ama cok guzel oluyor :P

yanıt0
yanıt0
DOTTORE:

İşkembe çorbası içince virüs vücuttan atılıyor

yanıt0
yanıt0
yorum:

saçmalamayın lütfen !

yanıt0
yanıt0
Hacı:

Korona tedbirleri öldürür

3
5
yanıtYanıtla
de:

Haberin bir ayrıntısında, aslı bilinmez ama 3. eşinden boşanma aşamasındaymış. 3 kez evlenip de ayrılanda suçu görür insan genelde, olaya bir de ters açıdan bakılacak olunursa, 3 adam da destek çıkmamış olabilir kadına psikojik rahatsızlığından dolayı. Çaresizlik kötü bir şey.

5
0
yanıtYanıtla
yorum:

demek virüs boğaza kadar gelince şurda bi kaç gün dinleneyim yoluma öyle devam edeyim diyormuş . ilginç. . . aldığın nefesle vücuduna giren virüs direkt akciğerlerine iner zaten. yani mola vermez sağda solda sirke içsin beni temizlesinler diye. boğazda ağrı oluyor ilk zamandan itibaren ama öksürük hemen başlamıyor. ciğerler enfekte olduktan sonra ciğerlerdeki pisliği atma çabası olarak ortaya çıkıyor öksürük. (kendi tecrübem). bu arada bir önceki sağlıkcı nick li arkadaşa da katılıyorum. . .

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title