Haberler

Korkutan vaka artışı sonrasında Bilim Kurulu bugün toplanıyor! Bakan Koca, toplantı sonrasında açıklama yapacak

Güncelleme:

Koronavirüs vaka ve vefat sayısındaki korkutan artış sonrası Bilim Kurulu bugün saat 17.00'de toplanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantıdan sonra kameraların karşısına geçip açıklama yapacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nda dün, koronavirüsün ilk görüldüğü 11 Mart'tan bu yana en fazla hasta ve vefat sayısının görüldüğü gün olarak kayıtlara geçti.

24 Kasım'da açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 7381 yeni hasta tespit edildi, vefat sayısı ise 161 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 12 bin 672'ye, toplam hasta sayısı ise 460 bin 916'ya yükseldi.

GÜNLÜK İYİLEŞEN HASTA SAYISI 3678 OLDU

Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 3678 hastanın daha taburcu olmasıyla toplam iyileşen hasta sayısı 381 bin 569'a yükseldi. Toplam test sayısı 17 milyon 568 bin 973'e, ağır hasta sayısı ise 4543'e yükseldi. Hastalarda zatürre oranı da yüzde 3,4 oldu.

BAKAN KOCA AÇIKLAMA YAPACAK

Vaka artış hızının artması sonrasında restoran, kafe vb. yerler kapatılarak sadece paket servise geçmiş; hafta sonu belirli saatlerde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlamıştı. 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı gençlere de her gün belirli saatlerde sokağa çıkma izni verilmişti.

Alınan tedbirlere rağmen dün koronavirüs vaka ve vefat sayısında rekor kırıldı. Koronavirüs Bilim Kurulu'nun ise bugün saat 17.00'de toplanacağı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın toplantıdan sonra açıklama yapacağı bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (153)

BJK:

KAMUYA FULL İZİN ÖZEL SEKTÖR FULL ÇALIŞMAYA DEVAM

59
12
yanıtYanıtla
Turk:

Şimdi saçma sapan hiçbir işe yaramayan yeni kısıtlamalar gelecek.

47
6
yanıtYanıtla
0101:

ben gerçekten bir şey anlamıyorum bu işten anlayan varsa söylesin devlet kısıtlama yapıyor aynı devletin kurumunda 20 metrekare alanda 5 kişi çalıştırıyor

45
2
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLAN:

Koronanın aklını başından aldık. 20 yaş altı 65 yaş üstü içeri. Diğerleri 2 gün içeri 5 gün dışarı, 4 gün içeri 3 gün dışarı, sonra hep beraber bir içeri bir dışarı yaparak virüsü delirtip kaçırmayı planlıyoruz.

38
8
yanıtYanıtla
Birkul:

Önce herkes bı sakin olsun..bilerek korkutuyolar covid öldürmüyor. O ilaçlar öldürüyor. Birsuru tanıdığım evde ilaçsız gecirdi ilaç kullanan hastanelik oldu. Bende şuan covidim nerden geçti bilmiyorum. Evdeyim ve ilaç kullanmıyorum.. doğal şeyler yiyip için Rabbimize siginin olay bu kadar.

22
21
yanıtYanıtla
Bilal:

Tamam dua edelim de her sey için kadercilik anlayışı da yanlış hele de tıp konusunda.

yanıt2
yanıt0
Muş:

Yeminle muşta hasta olursan dk gitme zaten bakmıyorlar. Evinde bekle ağrısı fazla ama yalandan milleti kandırmayın ilaçlar öldürüyor hastalık değil.

yanıt3
yanıt0
Bahri TÖZLUYURT:

Haklısın

yanıt1
yanıt0
Bahri TÖZLUYURT:

Dogru

yanıt1
yanıt0
Hakan:

Haklısın kardeşim o hapların kalp krizini tetiklediğini duydum

yanıt3
yanıt0
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title