Haberler

Körfez Havaalanı'nda "75. Yıl Hatıra Koruluğu"

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) ait Körfez Havaalanı'nın çevresine DHMİ'nin 75. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 100 fıstık çamı dikildi.

DHMİ Körfez Havaalanı Müdür Vekili Efekan Kemaloğlu, DHMİ'nin 75. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Körfez Havaalanı'nın çevresinde yeşillendirme çalışması yaptıklarını ve DHMİ '75. Yıl Hatıra Koruluğu' için ilk fidan dikimini gerçekleştirdiklerini söyledi. Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova'nın 100 adet 'Fıstık Çamı Fidanı' vermesi ve Burhaniye Avni Özpolat Ana Okulu'ndan 4 öğretmen ve 58 öğrencinin katılımı ile ilk fidanlar dikildi.

Efekan Kemaloğlu, "Bölgemizde bulunan öğrencilere Mayıs ayı içerisinde sivil havacılığı yaygınlaştırmak, tanıtmak nedeni ile 'DHMİ 75. Yıl Hatıra Koruluğu' oluşturmayı amaçladık. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Körfez Havaalanı'nın kara tarafında fidan dikim töreni ile 100 adet fıstık çamı dikildi. Artık küçük öğrencilerimizin de kendileri ile birlikte büyüyecek olan birer ağacı oldu" dedi.

(SŞ-MŞ) 22.05.2008 19:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title