Haberler

Konarı, Yörük ve Sat Köyü Etkinlikleri Konarı Gölünde Yapıldı

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Konarı, Yörük ve Sat köyü tarafından her yıl düzenlenen kaynaşma ve şükür etkinliği bu yılda gerçekleştirildi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Konarı, Yörük ve Sat köyü tarafından her yıl düzenlenen kaynaşma ve şükür etkinliği bu yılda gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa; Vali Vekili Abidin Ünsal, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Eski, İl Genel Meclisi Başkanı Hüsnü Özcan Valilik İl Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Kelleci, köy muhtarları, davetliler ve köylüler katıldı. Konarı Köyü Dipsiz Göl Tesislerinde düzenlenen programda bir açıklama yapan Konarı Köyü Muhtarı Mustafa Özşen, şenliklerin her yıl geleneksel olarak yapıldığını, daha sonraki yıllarda şenlikleri daha kapsamlı hale getirilmesi için çalışma yapacaklarını belirterek, "Biz şenliklerimizi daha profesyonel olarak düzenlemek istiyoruz. Bir gün değil, bir iki güne yayarak farklı ve kapsamlı kutlamak istiyoruz. Biz Konarı Gölü'nün köyümüze bir nimet olarak gördüğümüz için her yıl şenlikler öncesi Allah'a şükür kurbanı kesiyoruz. Konarı Gölü topraklarımızın bereketini artıran yegane unsur bizim için" dedi.

Vali Vekili Abidin Ünsal ise, bu tür programların insanlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade ederek, "Böylesine güzel bir organizasyonun geleneksel hale getirilerek her yıl gerçekleştirilmesi mutluluk verici. Bu organizasyonun bunda gerçekleştirilmesinde emeği geçen Konarı, Yörük ve Sat köyü muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu etkinliğin bundan sonraki yıllarda da daha geniş bir yelpazede devam etmesini diliyorum" diye konuştu. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abidin Ünsal Safranbolu Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title