Haberler

Konak Belediyesi Kültür Yayınlarının Yeni Kitabı Okuyucuyla Buluştu

Kültür ve sanat ışığını İzmir'den dünyaya yayan Konak Belediyesi'nin, bir ilk gerçekleştirerek oluşturduğu Konak Belediyesi Kültür Yayınları, arşivlik bir kitabı daha okuyucuyla buluşturdu.

Kültür ve sanat ışığını İzmir'den dünyaya yayan Konak Belediyesi'nin, bir ilk gerçekleştirerek oluşturduğu Konak Belediyesi Kültür Yayınları, arşivlik bir kitabı daha okuyucuyla buluşturdu. Türk Koleji Uşakizade Köşkü Müdürü Ahmet Gürel'in hazırladığı "Fotoğraflarla Gazi İzmir'de" adlı kitap kütüphanelerdeki yerini aldı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmir güncesini okuyucuya sunan "Fotoğraflarla Gazi İzmir'de" tarihi belgeler ve Atatürk fotoğraflarıyla belgesel niteliğinde hazırlandı. Baskı kalitesi ve fotoğraflara uygun boyutuyla kitap, koleksiyoncuların kaçırmaması gereken bir eser. Araştırmacılar, öğrenci ve öğretmenler için de eşsiz bir kaynak sunan "Fotoğraflarla Gazi İzmir'de" bugüne dek Konak Belediyesi Kültür Yayınlarından çıkan 11.kitap oldu.

İzmirlileri kültür ve sanat ışığında buluşturan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, kitabın önsözünde okuyucuya şöyle seslendi: "Bir kent ve bir lider… Bir kentin yeniden doğuşunu ve ülkenin kaderini belirleyen bir lider… Ahmet Gürel dostumuz Atatürk'ün İzmir günlerini anlatırken; dönemin tanığı fotoğrafları ve Atamızın kentimizde bıraktığı izleri esas almış. Kıymetli bir eser yaratmış. Bize göre bu kitap, Atatürk'ün lider özelliklerini sergilerken; bu kentin bitmez Atatürk sevgisinin kaynağını da belirliyor."

KONAK BELEDİYESİ KÜLTÜR YAYINLARININ ÜÇ YILDA YAYIMLADIĞI KİTAPLAR:

-99 Soruda Çevre; yazan Gazeteci Engin Yavuz

-İzmirli Öykücülerden Oyun ve Oyuncak Öyküleri; derleyen, Dilek Maktal Canko; yazarlar Eray Karınca, Hamdullah Köseoğlu, Hidayet Karakuş, Hüseyin Yurttaş, Mavisel Yener, Mehmet Atilla, Muzaffer İzgü, Savaş Ünlü, Sevin İzgü

-Şiirimizde Öğretmen; derleyen, Yılmaz Sunucu

-İzmir'de Doğal Yaşam; hazırlayan, İzmir Doğa Fotoğrafçıları

-İşitme Engelliler İçin Resimli Sözlük; hazırlayan, Bayındır Şehit Oktay Ardıç İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Öğretmenleri

-Stratejik Yönetim; yazan, Psikolog Tugay Yazgan

-Hayatım Kitap; yazan, GazeteciYazar Yaşar Aksoy

-Altınpark; yazan, Yrd. Doç. Dr. Akın Ersoy

-Karambol; yazan, A.Levent Ertekin

-Tatarlarda Mutfak Kültürü; yazan, Fatma Betül Batur

-Fotoğraflarla Gazi İzmir'de;

yazan, Ahmet Gürel

(HK-

19.06.2012 10: 36: 30

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Gürel İzmir Konak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title