Haberler

Komutandan provokasyonlara karşı alkışlanacak hareket! Nöbet tutan gençleri tek tek uyardı

Güncelleme:

Günlerdir süren yangınlara karşı mücadele devam ederken bazı vatandaşlar sabotajlara karşı silahlanarak nöbet tutmaya başladı. Vatandaşları olası provokasyonlara karşı uyaran jandarma komutanı, "O üye olduğunuz WhatsApp gruplarını silin ve bunlara inanmayın. O gruplar takip ediliyor" dedi.

Türkiye'nin batısını ve güneyini etkisi altına alan orman yangınlarıyla mücadele sürerken ekipler bir yandan da sahte enformasyonlarla uğraşıyor. Antalya Manavgat'ta da bir jandarma komutanı Whatsapp gruplarından gelen yalan bilgiler konusunda vatandaşları uyardı.

VATANDAŞLAR NÖBET TUTTU

Manavgat'ta da bazı vatandaşlar, çıkan yangınlarda sabotaj iddiası üzerine, ilçede yol üstlerinde bekleyerek resmi araçların haricinde sivil araçların geçişine izin vermedi. Vatandaşlar, dahil oldukları Whatsapp ve Facebook gruplarında sabotaj ihbarları üzerine ellerine aldıkları silahlar ile de nöbet tutmaya başladı.

JANDARMA KOMUTANI GENÇLERİ TEK TEK UYARDI

Vatandaşların silahlanıp yol üzerinde arama noktaları oluşturması sonrası jandarma, olay yerine intikal etti. Vatandaşların silahlarla nöbetinin yanlış olduğunu açıklayan jandarma komutanı, provokasyon uyarısında bulunup şunları söyledi:

"En son yolda geliyoruz, vatandaşlar sizler gibi arama noktaları oluşturmuş. Allah göstermesin başınıza bir şey gelebilir. Tam o sırada durduk yanlarında, toplanın dedim. Mahallenin eski muhtarı aradı, açtım telefonu megafona da verdim dedim ki 'Muhtarım plakayı söyle dedim' Muhtar da 'Komutanım bu benim eniştemin plakası'

"O WHATSAPP GRUPLARINI SİLİN"

Sizin o üye olduğunuz WhatsApp gruplarından sürekli yanlış plaka atıyorlar. Sonra burada çevireceksiniz başınıza büyük olaylar gelecek. O üye olduğunuzWhatsApp gruplarını silin ve bunlara inanmayın. O gruplar takip ediliyor. Gerçekten şüpheli bir durum olursa bize iletin. Sizlerin yaptığınız bu hareketler bizim işimizi aksatıyor. Atılan plakaları biz denetliyoruz zaten. Hepimizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Whatsapp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

inoz inoz:

Whatssapp grupları dedikodu, fiskos yoluyla insanları zehirleyen ajan faaliyetleridir. Herkes bunu bilsin.

145
10
yanıtYanıtla
Fatih Ergün:

Takip ediliyor ve duymak istediğin şeyleride sosyal medya üzerinde android telefonlar bilgisayarlar vasıtasıyla ne izlersen karşına çıkıyor seni yönlendiriyor ondan sonra her şeyi bildiğini sanan bir sürü profesör çıkıyor

9
2
yanıtYanıtla
ender türk :

neden böyle bir yola gitmişler acaba ?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title