Haberler

"Komşularıma gidiyorum" diyerek ortadan kaybolan kadın, evine geri döndü

Güncelleme:

Antalya'nın Kepez ilçesinde 1 hafta önce evden çıkıp, "Komşularıma gideceğim" diyerek ortadan kaybolan evli ve iki çocuk annesi kadın, Kadın Sığınma Merkezinde bulundu.

Kepez ilçesi Altınova Mahallesinde 19 Haziran Cumartesi günü yaşanan olayda eşi Bilal Ç. (28) ile birlikte yaşayan 2 çocuk annesi Selcan Ç. (27), akşam saat 21.00 sularında eşine "Komşularıma gidiyorum" diyerek evden çıktı.

'Komşularıma gidiyorum' diyerek ortadan kaybolan kadın bulundu

KADIN SIĞINMA EVİNDE KALMIŞ

Genç kadından bir daha haber alamayan yakınları durumu polise bildirerek her yerde aradı. Yapılan incelemede genç kadının Antalya'da Kadın Sığınma Merkezinde olduğu öğrenildi.

Genç kadının çıkan haberlerin ardından evine döndüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Kepez Haberler

500

Yorumlar (5)

Çınar Saraç:

Sorsan eşim bana şiddet uyguladı yok beni yemeğe götürmez , yok bana aşkım demez , yok yemek yerken eline sağlık demez vs ayyyyy bekarlık en güzeli tavsiye ederim

306
39
yanıtYanıtla
Engin Turan:

Sanal ortamdan aşk bulup kaçıyorlar Sonrada mağdur Numarası sığınma evine

247
18
yanıtYanıtla
Ara Sıra Bazıbazı:

olay büyüyünce kendilerini sığınma evine atıyolar. orada ortaya çıkınca yaptıklarını perdeliyor diye düşünüyorlar ama yemezler

240
21
yanıtYanıtla
ahmet dalkıran:

Bu adam ne yapsın cinnet geçirip kadına darp etse(kesinlikle istemediğim bir şey) olmaz, kadını boşasa nafaka ödeyecek, çocuklar ortada kalacak. Ama şunu söyleyeyim adamın yerinde olsam bu kadına bir daha güvenmem. Çocuklarını bugün bırakan yarın ne yapar Allah bilir. Kendi menfaati için çocuklarına her türlü şeyi yapar. En güzeli evlenmeyin erkekler. Erkeğe şiddete hayır........

38
15
yanıtYanıtla
Ibrahim demirtaş:

Aile terbiyesi, dizilerdeki sahte mutluluklara özenti, kendini geliştirme ihtiyacı duymadığı için saftirik bir yaşam vs vs vs ve sonuç. annelerinin bekarlıktan dolduruşları; ağırdan sat kıymetini bilsin dediğini yaptır prensesim felan derken kendini ilah zannetmeler. oysaki yuva kutsal mir mekandır. namahremi, sevgisi saygısı bereketi huzuru vardır. yada vardı.

19
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title