Haberler

Komplo Teoricileri, 800 Yıllık Cep Telefonu Bulunduğunu İddia Etti

Güncelleme:

Bilim insanlarının Avusturya'da arkeolojik kazıda cep telefonunun kilden kopyasını bulduğu iddia edildi. Komplo teoricileri, bunun zamanda yolculuğa dair bir kanıt olduğu iddiasında.

Bilim insanlarının "800 yıllık bir cep telefonu" keşfettiği iddia ediliyor. Komplo teoricileri "800 yıllık cep telefonu"nun ileri bir uygarlığa ve zamanda yolculuğa kanıt olabileceğini söylüyor.

"CEP TELEFONUNUN KİLDEN KOPYASI"

Avusturya'nın Salzburg şehrindeki bir arkeolojik kazıda bilim insanlarının cep telefonunun kilden bir kopyasının bulunduğu iddia edildi.

"ÇİVİ YAZISIYLA YAZILMIŞ ŞEYLER VAR"

Cep telefonu şeklindeki nesnede çivi yazısı diye bilinen bir yazı stili mevcut.

İlk yazı sistemlerinden çivi yazısı, antik Sümerliler tarafından oluşturuldu.

"ZAMANDA YOLCULUĞA KANIT SUNUYOR"

Şimdi komplo teoricileri, bunun bir ileri uygarlık ve zamanda yolculuğa işaret ettiğini ileri sürerek bulunan nesneye büyük rağbet gösterdi.

Komplo teorileri geliştiren tothedeathmedia.com "Haberlere göre Salzburg'daki arkeolojik kazılar sırasında bilim insanları garip bir şekilde cep telefonuna benzeyen, 13. yüzyıldan kalma gizemli bir insan eseri buldu. Çivi yazısı genelde günümüz Irak ve İran'ında (Mezopotamya'da) görülüyor. Ne olduğunu açıklayamıyoruz. Gerçek olup olmadığını da söyleyemiyoruz. Ama dikkatimizi çekti ve bu nesne hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyoruz." dedi.

Ama komplo teoricileri bile keşfin gerçek olup olmadığı konusunda emin değil.

Kaynak: Dailystar.co.uk, Dave Snelling.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avusturya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (75)

abizer:

YARIN BIZIM RECEP OSMANLILAR BULMUSTU DEMESE SASMAM AYNI AMARIKAYI MUSLUMANLAR KESFETI DEDIGI GIBI BAZEN SALLAR BIZIM RECEP NORMALDIR

13
35
yanıtYanıtla
abizer:

AMAN BIZIM RECEP DUYMASIN OSMANILAR BULDUYDU DER SONRA AYNI AMARIKAYI MUSLUMANLAR KESFETI DEDIGI GIBI

15
25
yanıtYanıtla
Asıl Zaza:

ebizer senin gibiler bu dünyada neden boş boş yaşar... dünyaya çok ağırlık oluyosunuz geberin de dünyada boş boş yer kaplamayin.

yanıt0
yanıt0
adam:

osmanlilarda cok harika buluslara imza atmisti, ancak cehepelilerin kurucusu hepsini yok etti, , cünkü amaci osmanliya bolbol iftira atmak ve karalamakti, , bundada cok basarili oldu, , bu sayede cehepeliler, baya osmanli ve islam düsmani yetistirdiler. .

20
18
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunu:

Dedelerimizin mezar taşlarını okuyabilsek atalarımızın neler icat ettiğini ve insanlığın gelişimine nasıl bir katkı sağladığını görebilirdik.

15
12
yanıtYanıtla
ali mete:

geri zekalı hayatında kaç tane kitap okudun acaba mal.

yanıt7
yanıt8
KH:

AMERİKALLILARDA KIZIRDERİLİ DİLİNİ ÖĞRENMİŞ ONDAN İLERİ GİTMİŞ. . . . . PEEHHH. . OSMANLI SAFI. .

yanıt3
yanıt2
HALİL:

OSMANLI GERİ DÖNÜYOR 25 ŞEHZADE VAR ŞEHZADE MURAT TAHTA CIKACAK PADİŞAH OLACAK 24 SEHZADE KATLEDİLECEK TEK CARE BU OSMANLI İMPARATORLUGU YENİDEN KURULACAK ÜLKENİN TEK PADİŞAHI ŞEHZADE MURATTIR GERİSİ TİRİ VİRİ

yanıt0
yanıt1
Adını yaz:

Uygarlık finlandiya, telefon da bir zaman herkese salak muamelesi yapan nokia!

4
18
yanıtYanıtla
markası ne SAMSUNG yoksa APPLE IPHONE:

4. 5G''yle uyumlu

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title