Haberler

Karısı dolandıracakları adamla kaçtı! Canlı yayındaki yüzleşmeyi herkes şaşkınlıkla izledi

Güncelleme:

Esra Erol'un programına katılan Ersin Kurucu, eşi Sonay Kurucu'nun TikTok'tan tanıştıkları ve dolandırmak istedikleri adama kaçtığını söyledi. Hakkındaki iddiaları doğrulayan Abdülhakim A. ise yayına bağlanarak, "Evet ben de evliyim. Karıma bu durumu izah ettim. Eşim kabul etmedi. Ama ben Sonay'ı seviyorum. Onu bırakamam" dedi. Bu sözler hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyicileri hayrete düşürdü.

9 yıllık evli çiftin hikayesi Esra Erol'un programında tüm Türkiye'yi şaşırtan bir olay örgüsüne döndü. Erol'un programına çıkan Ersin Kurucu, yayın sırasında "Eşim Sonay Kurucu, TikTok'tan tanıştığımız ve dolandırmak istediğimiz adama kaçtı" diyerek herkesi şoke etti.

DOLANDIRMAK İSTERKEN KARISI VE ÇOCUKLARINDAN OLDU

Duyduklarına inanamayan ve şaşkınlığını gizleyemeyen Esra Erol, "Bu duyduklarım doğru mu?" diye sordu. Ersin Kurucu, eşinin TikTok'tan tanıştıkları Abdülhakim A. ile yemeğe çıktığını ve kendisinin de karısını bir arka masadan takip ettiğini, amaçlarının ise şahsa 36 Bin değerindeki bilezik aldırmak olduğunu söyledi. Ancak işleri umduğu gibi gitmeyen Ersin Kurucu'nun karısı, iki çocuğunu da alarak Abdülhakim A.'ya kaçtı.

Kocasıyla plan yapan kadın, dolandırmak için gözlerine kestirdikleri adamla kaçtıAbdülhakim A.

"EŞİM KABUL ETMEDİ AMA SONAY'I BIRAKAMAM"

Canlı yayında yüzleşen çiftin söyledikleri ise olayı bambaşka bir boyuta taşıdı. Programa katılan Abdülhakim A. hakkındaki iddiaları doğrulayarak, "Evet ben de evliyim. Karıma bu durumu izah ettim. Eşim kabul etmedi. Ama ben Sonay'ı seviyorum. Onu bırakamam" dedi. Bu sözler hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyicileri hayrete düşürdü.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Magazin

Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (4)

ender türk :

içki bardaklarını buzlamadan gösterip halkın ahlakını bozan kanalları kınıyoruz.

76
27
yanıtYanıtla
bekir yapici:

KRALLIK SEYHLIK EMIRLIK ILE YÖNETILEN ARAP ÜLKELERINDE OLDUGU GIBI BIZDEDE TV KANALLARINDA FILMLERDE SIGARA VE ALKOLE SANSÜR UYGULANIYOR YANLISLIKLA KAZAYLA IHLAL EDENLERE BILE CEZA GELIRKEN NE HIKMETSE TOPLUM VE TÜRK AILE YAPISINA ZARAR VEREN INTERNET SITELERINE SABAH KUSAGI YEMEK MODA MAGAZIN GIBI TV PROGRAMLARINA VE TOPLUM AHLAKINA MILLI KÜLTÜRÜMÜZE TERS SIDDETE SILAHA ÖZENDIREN DIZILERE BIR SANSÜR YOK BU COK MANIDAR YASAKLAMAYA KARSIYIM AMA BUNLARA BIR SEVIYE KALITE GETIRILMESI GEREKMEZMI?

73
16
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Dün izledim , tiktoktan iyi para kaldırmış bunlar iki tane arabaları var vs bu kadın neden kaçıyor o Adama merak konusu , kaçtığı adam da TikTok da buna en yüksek parayı gönderen kişi , kocası zorla yaptırmış da inanmıyorum polise gideyesin o zaman neden dolandıracağın adama kaçıyorlar , vallaha bunlar hep reklam

66
8
yanıtYanıtla
Kadir Buyuk:

AVA GİDERKEN AVLANMIŞSIN ERSİNCİM İNŞALLAH DAHA BETER OLURSUN ZİHNİYETİ BOZUK İNSANLAR.

19
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title