Haberler

Kocasinan Belediyesi Sosyal ve Kültürel Çalışmalara Ev Sahipliği Yapıyor

Kocasinan Belediyesi, Kayseri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Kocasinan Belediyesi, Kayseri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin resim sergisine ev sahipliği yaptı. Belediye Sergi salonunda gerçekleştirilen sergi açılışına Vali Orhan Düzgün'ün eşi E. Gül Düzgün hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran, Şube Müdürü Fatih Yıldırım, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Grafik-Fotoğraf alanı 10. ve 11. sınıf Grup öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergide potart, karakalem, noktaçizgi, stilizasyon, deformasyon, akrilik ve kolaj, kurumsal kimlik çalışmalarına yönelik resimler yer aldı.

Açılış töreninin ardından Vali Beyin eşi E. Gül Düzgün ve öğrenciler, sergiyi gezdi. Düzgün, sergide yer alan resimler hakkında bilgi aldı. Beğeni toplayan ve 100 resmin bulunduğu sergiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Kocasinan Belediye yetkilileri, belediye hizmet binasının sosyal ve kültürel çalışmalara destek olmaya ve ev sahipliği yapmaya devam edeceğini belirttiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Belediyesi Vali Orhan Düzgün Gül Düzgün Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title