Haberler

Kocaeli Kayseri'deki Cinayetin Şüphelileri Kocaeli'de Yakalandı

Kayseri'deki cinayetin şüphelileri Kocaeli'de yakalandıKAYSERİ'nin Kocasinan İlçesi'nde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı cinayetin şüphelileri Kocaeli'nde yakalandı.

Kayseri'deki cinayetin şüphelileri Kocaeli'de yakalandı

KAYSERİ'nin Kocasinan İlçesi'nde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı cinayetin şüphelileri Kocaeli'nde yakalandı. Ölen Salih Soylu'nun evlenme vaadi ile kandırdığı S.N adlı öğretmene bankadan 100 bin lira kredi çektirmesi nedeniyle cinayetin işlendiği öğrenildi.

Dün gece, Kocasinan Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda meydana gelen olayda 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için araştırma başlatıldı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Tem Otoyolu İzmit Gültepe geçişinde araç kontrolü yaptıkları sırada şüphelileri İstanbul'a otomobille kaçarken yakaladı. Gözaltına alınan M.Ş, E.K, S.A ve kadın öğretmen S.N Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinde cinayete kurban giden Salih Soylu'nun evlenme vaadi ile kandırdığı S.N adlı kadın öğretmene bankadan belirli aralıklarla 100 bin lira çektirdiği ve evlenmemesi nedeniyle S.N'nin eniştesi olan M.Ş'ye durumu anlatması üzerine cinayeti işlediklerini itiraf ettikleri öğrenildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlanan şüpheliler Kayseri'den gelen polislere teslim edilerek Kayseri'ye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Salih Soylu Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title