Haberler

Kocaeli İtfaiyesi Büyükşehir İtfaiyelerine Örnek Oluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi çalışmalarıyla diğer büyükşehir belediye itfaiyelerine örnek oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi çalışmalarıyla diğer büyükşehir belediye itfaiyelerine örnek oluyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il sınırının tümünde yaptığı uygulamalarıyla örnek teşkil ediyor. 29 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte hizmet uygulamaları il sınırına genişleyen büyükşehir belediyeleri Kocaeli'deki çalışmaları yakından takip ediyor. Bu amaçla yetki sınırları il sınırına kadar genişleyen Konya İtfaiyesi, yeniden yapılanma çerçevesinde Kocaeli İtfaiyesi'nin uygulamalarını inceledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkililerinden Müdahale Şube Müdürü Mehmet Yıldırım, Önleme ve Eğitim Amiri Latif Erdoğan, Ar-Ge Birim Amiri Serkan Demirel ve İtfaiye Eğitmeni Yılmaz Nikbay'dan oluşan bir heyet, İtfaiye Daire Başkanlığı'na inceleme ziyaretinde bulundular. Heyete Kocaeli İtfaiye Eğitim Merkezi (KOBİTEM) gezdirilerek itfaiyenin yapılanma şeklinden bahsedildi.

Eğitim alanında yapılan faaliyetler hakkında heyete bilgiler verildi. Binaların proje ve açılış safhalarında gerçekleştirilen denetim faaliyetleri anlatıldı. Bu işlemler için geliştirilen yazışma ve inceleme formları ile personelin organizasyonu hakkında bilgiler verildi. Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirten Konyalı itfaiyeciler kentten memnun olarak ayrıldılar. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title