Haberler

Kocaali İlçesi; Ziyaretçilerin Büyük İlgisini Çekti

Kocaali İlçesi; fındığı, sepeti ve Minyatürleriyle damgasını vurdu

Bu yıl 16. gerçekleşen "Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı"nın (EMITT ) 8/A Salonu'nda Sakarya'ya ayrılan bölümünde stand açan Kocaali İlçesi; ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

TURİZM'İN PARLAYAN YILDIZI

EMİTT 2012'de; Sakarya'ya ayrılan bölümünde stand açarak katılım gösteren Kocaali; burada "Turizm'in Parlayan Yıldızı" sloganıyla ilçenin tanıtımıyla ilgili; katalog, broşür, CD ile Kocaali'nin simgesi olan fındık ve 20 metrekarelik yapay kumsal plajını tanıttı. Kocaali; fuarda ayrıca; fındık ağacından yapılan "Fındık Sepeti" gelen ziyaretçilere hediye olarak dağıtıyor. Fuar alanında bulunan stantta yer alan Kocaali'li İlyas Güneş ustanın fuar alanında yaptığı sepetler ile Minyatür El Sanatı Ustası Hasan Kılıçaslan ustanın yaptığı minyatür odalar ayrıca bir değer katıyor. Fuar'da Kocaali Belediyesi Kültür Müdürü Süleyman Memiçoğlu ve Turizm Derneği Yöneticisi Şerif Sarı; Kocaali standına gelen ziyaretçilere en iyi şekilde Kocaali'yi tanıtarak ilçeye davet ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğu Akdeniz Sakarya Kocaali Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title