Haberler

23 Yaşındaki Öğrencinin Klozette Doğurduğu Bebek Boğuldu!

Güncelleme:

Şişli'de arkadaşlarıyla yaşayan 23 yaşındaki Alman üniversite öğrencisi K.O., karın ağrısı şikâyetiyle girdiği tuvalette doğum yaptı. Bebek klozette boğuldu.

23 yaşındaki Alman öğrenci Karin O., üniversite öğrenimini Fransa'da sürdürüyordu. 2014- 2015 eğitim yılının ikinci döneminde uluslararası öğrenci değişim programıyla Yıldız Teknik Üniversitesi'ne yatay geçiş yaptı. Genç kız, aynı okulda öğrenim gören bir grup öğrenci ile Şişli'de bulunan bir öğrenci evinde yaşamaya başladı.

"BİR ŞEY ÇIKIYOR" DİYE BAĞIRDI

Geçtiğimiz aylarda arkadaşlarıyla birlikte evde bulunduğu sırada genç kız, şiddetli karın ağrısı çekmeye başladı. Bu sırada genç kız tuvalete gitti. Klozete oturan Karin, İngilizce "Bir şey çıkıyor" diye bağırdı. Yanında bulunan arkadaşları 112 Acil Servisi arayıp yardım istedi. Fakat ambulans gelene kadar genç üniversiteli bir çocuk doğurdu. Olay yerine gelen 112 görevlileri anneyi kanamalı halde, çocuğu ise başı klozette baş aşağı dururken buldu.

KLOZET SUYUNDA BOĞULDU

Bebek ve anne, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Fakat bebeğin olay yerinde can verdiği anlaşıldı. Bebeğin yapılan otopsisinde canlı olarak doğduğu, yaşam kabiliyeti bulunduğu, bebeğin başının klozet suyunun içerisinde kalmasına bağlı olarak, boğulma sonucu öldüğü anlaşıldı. Savcılık tarafından ifadesine başvurulan genç anne, Fransa'da ilişkiye girdiği bir erkek arkadaşı olduğu söyledi. Doğum kontrol hapı kullandığını, yaşadığı adet gecikmesini de buna bağladığını belirtti. Karin O., doğuma kadar hamile olduğunu fark etmediğini ve aldığı kiloları da Türk kebap ve yemeklerine bağladığını kaydetti.

MAHKEMEYE ÇIKACAK

Dosyaya doğumdan iki hafta önce çektirdiği fotoğrafı da savcılığa sunan ve karnında fazla şişlik olmadığını iddia eden genç kız hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Gürsel Akpınar "taksirle ölüme neden olma" suçu kapsamında dava açtı. Alman öğrenci önümüzdeki günlerde mahkeme önüne çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Fransa Şişli Bebek 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (55)

67 ZONGULDAK:

Bu hamile olduğumu anlamadım dümenlerine inanmayın. Bir kadının hamile olduğunu anlamaması mümkün değil. Bir defa 7 aydan sonra tekmeleri uyutmaz bebeğin . . Sonra doğumda öyle tuvalete gittim hemen oldu kadar basit bir şey değil. Bariz olayı bilerek yapmış. Kimi dualar eder yıllarca olmaz, kimide böyle vicdansızca o masumun günahına girer. . Ne bileyim hikmetinden sual olmaz deyip geçeyim bari :((

72
0
yanıtYanıtla
ÇOKTA LAZIM:

YA MİLLETİ BU KADAR DA SALAK SANMAYIN. . . İNSAN HAMİLE OLDUĞUNU NASIL ANLAMAZ YAZIK GÜNAH BİR CANA KIYDIN ALLAH SENI ISLAH ETSİN BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

63
0
yanıtYanıtla
civciv:

bu kadınlar daha iğrenç yaratıklar. . . lan oğlum iyice miğdem bulandı laaaa. . . zaten cehennemin yarısından çoğu kadınlardan oluşacakmış. . . peygamber efendimiz görmüş. ve söylemişzenginler ve kadınlardan diye

28
19
yanıtYanıtla
izmir Tire belediyesiMobil-ANDROID:

Chp ye oy moy sakın vermeyin, yolda araba ile cukurlara kaciyoruz, sehirici rezil durumda, 5 tl suya 10 tl atiksu parasi veriyoruz, resmen bunlarin doneminde anamizi satacaklar, sakin vermeyin, sehiricinde asfalttan sular siziyo kimsenin bisey yaptigi yok, sular mikroplu hastalik var Tire'de

30
15
yanıtYanıtla
IQ 112:

DOGRUDUR INANIRIM, KIZA YAZIK OLDU KATIL DEVLET KIZCAGIZI CINAYET ILE YARGILIYACAK. DEVLETIMIZE MILLETIMIZE VE YABANCI MISAFIRLERE COK YAZIK COOK YAZIK

2
42
yanıtYanıtla
Ass:

En büyük bela bu hani nerde kadın hakları savunucuları çocukları sevdiğini söyleyen din düşmanları sizin savunduğumuz medeniyet buysa ben medeni değilim

42
2
yanıtYanıtla
turkMobil-IOS:

hay tukureyim yalanina 9 ah hamile olan birisi nasil anlamaz hamile oldugunu benek katili pislik

36
0
yanıtYanıtla
DEREBEYİ:

keske yasasaydi. devlet koruyup bordo bereli yapardı. hayatını kaybedipte kimliği açıklanmayan bordo bereliler bunlardan oluşur. ailesi yok ya devlet sırrı deyip gizli gömüyorlar.

9
27
yanıtYanıtla
aminnnnn:

kimyasalı kullana kullana beyinden eser kalamamış. zaten mercimek kadar vardı o da gitmiş. inşaallah acılar içinde gebermen nasip olur sana.

yanıt19
yanıt2
ne önemi var:

Yazık bari bebeği bir yetimhaneye bırakaydın be ne günahı vardı

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title