Haberler

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi

Güncelleme:

Hüsnü Şenlendirici'nin kendisi gibi klarnetçi olan oğlu Ergün Şenlendirici, bir süredir aşk yaşadığı Peri Özdolgun ile evlendi. Çiftin nikahı ise Şenlendirici'nin çiftliğinde kıyıldı.

Salgın nedeniyle kendi çiftliğinde karantinada olan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, oğlu Ergün Şenlendiricioğlu'nu evlendirdi. Çiftin nikah törenlerine salgın nedeniyle sadece aileler katılabildi.

ÇİFTLİKTE NİKAH KIYDILAR

Oğlu ve gelininin nikah merasimlerinden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Şenlendirici "Bir yastıkta bir ömür sürsün dilerim. Evimiz şenlendi" dedi. Mutlu haberi gören ünlü isimler ise Şenlendirici'nin paylaşımının altına tebrik ettikleri yorumlar yaptı. Ergün Şenlendirici ise eşiyle olan fotoğrafını sosyal medya hesabından "Yolumuz güzel, aydınlık olsun. İyi ki" notuyla yayınladı.

Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin oğlu evlendi

DOĞA İLE İÇ İÇE YAŞAM SÜRÜYOR

Öte yandan Şenlendirici, 5 yıl önce doğup büyüdüğü Bergama ile komşu Kınık ilçesini birbirine bağlayan karayolunun kenarında 10 dönümlük bir çiftlik satın aldı. İçinde yüzme havuzu ve bir villanın da bulunduğu Bakırçay Ovası'nın ortasındaki çiftliğinde 4 yıldır klarnet kampları düzenleyen Şenlendirici, aynı zamanda şehrin gürültüsünden uzak, doğayla baş başa bir yaşam sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hüsnü Şenlendirici Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

Avni:

kim la bu glarnetci

15
17
yanıtYanıtla
1946:

You tubeye yaz Genç eskilerden

yanıt4
yanıt4
Üfürtür:

İyi üfler istenmi üüüffff

yanıt16
yanıt0
galarnet değil gırnata:

hadi bana eyvallah

yanıt1
yanıt0
Son istasyon:

Zaten boşanacaksınız, neden evlenirsiniz ki?

13
8
yanıtYanıtla
Sinan hoca:

Bizler kafir değiliz evlenmeden olmaz

yanıt3
yanıt1
Kabız MEMED.:

OĞLUM HÜSNÜ BARİ İNSANLARA Bİ FAYDAN OLSUN, GIRNATA İLE MİLLETİ " SAHURA" KALDIR ....

12
8
yanıtYanıtla
kamile:

çingene düğünü

7
5
yanıtYanıtla
Kamil:

Kamile ne geziyorsun lan burada.Git bulaşıkları yıka,çayı demle.5 şekerli çay kap getir.

yanıt10
yanıt0
ufffff:

o neydi ya...... çok fena koktu... ne yedun daaa... püffffg

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title