Haberler

Acılı Annenin, İntihar Eden Kızının Başında Yaktığı Ağıt Yürek Parçaladı

Güncelleme:

Adana'da bunalıma giren genç kız, ayrıldığı nişanlısının oturduğu apartmanın damından atlayarak hayatına son verdi. Ölen kızının başında gözyaşı döken acılı anne, "Vurun beni de öldürün" diyerek feryat etti.

Adana'da nişanlısından ayrıldığı için bunalıma girerek, onun oturduğu apartmanın damından atlayarak hayatına son veren geç kızın annesinin olay yerinde ağıt yakması yürekleri yaktı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Sevgi Can Y. (27) ile Fatih Emre A. (29) bir süre önce nişanlandı. Ancak nişanlandıktan sonra çift bir türlü anlaşamadı. Sürekli tartışan çift ayrılmaya karar verdi.

"GELDİM BEN AŞAĞI GEL"

Olaydan yaklaşık 10 gün önce çift ayrıldı. Daha sonra genç kız nişanlısını arayarak ortak kullandıkları motosikleti de vermek istediğini söyledi. Sevgi Can Y., Fatih Emre A.'nın evine gitti. Apartmanın önüne gelen genç kız nişanlısını telefonla arayarak "Geldim ben aşağı gel" dedi.

DAMA ÇIKMAK İÇİN APARTMANA GİRDİ

Bunun üzerine Fatih Emre A.'da aşağı indi. Ancak apartman bahçesinde motosiklet dururken genç kızı göremedi. Fatih Emre A. genç kızın nereye gittiğine bakarken onu apartmanın damında gördü. Genç kız hayatına son vereceğini söyledi. Fatih Emre A. onu ikna etmeye çalıştı, yapmamasını söyledi daha sonrada dama çıkmak için apartmana girdi.

KENDİNİ AŞAĞI BIRAKTI

Bu sırada genç kız kendini apartmanın damından aşağı bıraktı. Zemine çakılan genç kızı görenler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise Fatih Emre A.'yı olay yerinden ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

"DEĞER MİYDİ KUZUM, VURUN BENİ DE ÖLDÜRÜN"

Bu sırada genç kızın annesi Fatma Y. ve akrabaları da olayı duyarak olay yerine geldi. Anne Fatma Y. kızını görmek isteyerek gözyaşlarına boğuldu. Anne kızının başında gözyaşları içinde "Allah'ım şu mübarek günde beni yakanda yansın. Evladım niye bunu bana yaptın değer miydi kuzum. Sevgi'm gitti yetişin, benim evladım orada yatarken nasıl oturayım ben. Kuzum bunu bana niye yaptın bunların Allah'ı yok. Vurun beni de öldürün bende ölmek istiyorum" şeklinde yaktığı ağıtlar herkesi ağlattı.

ÇARESİZCE KIZINA BAKTI

Anne, kızının yanına gitmek için demir kapıya çıktı ancak polis izin vermedi. Anne en sonunda demir kapı önünde yığılarak çaresizce kızına baktı. Bir süre sonra genç kızın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Emre Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (27)

DERYA:

Annenin söylediği sözler yüreğimi yaktı, nasıl bir acı yaşadığını tırnaklarıma kadar hissettim :(( Evlat değil ama annesini erken yaşta kaybeden biri olarak söyleyebilirim ki bu acıların tarifi yok arkadaşlar. . Yargılamayın, eleştirmeyin . . rabbim kimseyi bu tarz acılarla sınamasın. . keşke canına kıymasaymış ama bundan sonra bizlere düşen rahmet ve geride kalanlarına sabır dilemek. .

41
0
yanıtYanıtla
Çakıl:

Aşık olan bir insanınbeyninde salgılanan horman ile, madde bağımlısı bir insanın beyninde salgılanan hormon aynıymış.Yani doğru düşünemiyor aşık olan insanlar.Bunun için ne yapmalıyız AŞIK OLMAMALIYIZ..

25
0
yanıtYanıtla
Yinemi:

Evlat acisi hicbir şeye benzemez.

21
1
yanıtYanıtla
Fatma:

Annene bu yapılırmiydi?Bu anne ne yapsın şimdi!Hiç kimse için ölmeye değmez... Allah affetsin..Ailene sabır ve başsağlığı diliyorum

20
1
yanıtYanıtla
YEŞİL MİNDER:

Allah''a ulaşmış artık dünyanın sıkıntıları insan ve cinlerin kötülükleri ona dokunamayacak, ne savaş ne ölüm korkusu ile geçen bir ömür ne de düşük maaşlarla çalışarak karnını doyurma mecburiyet ne de şeytanilerin hiç bir katma değer üretmeden ondan daha çok kazanıyor olma sıkıntısı ne de işe yaramaz boş adamların önünde el pençe divan durulurken çok kaliteli zekasına rağmen işsiz kalma durumu işte o tüm bunlardan kurtularak cennetteki rabbine kavuştu, Allah onu anlayacaktır. İnanıyorum.

15
4
yanıtYanıtla
VELİ AHTSIZ:

İntihar etti diye haberi gelenleri gerçekte kimlerin öldürdüğünü çok güzel özetlemişsin. Öldürülen bu insanların günahı filan olmadığını kendini müslüman sanan münafıklara çok güzel açıklamışsın. Müslüman mısın sorusuna cevap olarak Elhamdulillah diyip de Kuran okuyup anladınız mı sorusuna, hayır diyen yobazların neden olduğu acının büyüklüğünü ifşa etmişsin. Allah''ın bu intihar etti denilenlerin intikamını alacağına inanıyorum ben de. Bu kanları bu insanların ilahı yerde bırakmaz.

yanıt9
yanıt1
Cuneyt:

İntihar etmek haramdır, Allah zamandan ve mekandan münezzehtir. Yalan yanlış konuşma.

yanıt3
yanıt1
sami:

Ah be kızım ah be kızım. Allahım affetsin seni, Allahım inşaallah cennetine alır seni. Ülkede gittikçe bozulan maneviyat kötü olayları doğuruyor.

16
1
yanıtYanıtla
BİNGÜL TEYZE:

AĞLARSA ANA AĞLAR GERİSİ YALAN AĞLAR GANİ GANİ RAHMET DİLİYORUM NUR İÇİNDE YATSIN MEKANI CENNET OLSUN AH EVLADIM DEYERMİYDİ

17
0
yanıtYanıtla
kawa:

seviyormuş demekki kız yzaık allah af etsin taksiratını

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title