Haberler

Küçük kızını istismar eden şahsın tutuklandığını gören anne veryansın etti: Yüzüne tükürmek istiyorum

Güncelleme:

Hatay'da 4 yıl önce o dönem 12 yaşında olan kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan şahıs 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Şahsın, karar sonrası dün saklandığı evde yakalanması, mağdur ailenin yüzünü güldürdü. Anne Fatoş B. kızını istismar eden kişinin yüzüne tükürmek istediğini söyledi.

Hatay'da 16 Eylül 2017'de Fatoş B.'nin kızı, aile dostları Süleyman Samray'ın cinsel istismarına uğradı. İstismar olayı küçük kızın davranışlarındaki değişikliklerin ailesi tarafından fark edilmesiyle ortaya çıktı. Samray'ın B.S.U.'ya gönderdiği mesajları gören aile, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Süleyman Samray, tutuklanıp cezaevine kondu. Samray, 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANIP TUTUKLANDI

Hakkında 'çocuğun cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açılan Süleyman Samray, Aralık 2020'de 24 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkarılan Süleyman Samray'ın, Fatoş B.'yi ve ailesini tehdit ettiği belirlendi. Süleyman Samray, Mersin'in Yenişehir ilçesinde boş bir evde dün polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Samray, tutuklanarak cezaevine kondu. Samray'ın sevki sırasında yüzünü siyah maskeyle gizlemeye çalıştığı görüldü.

KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN SAKLANIYORMUŞ

Samray sorgusunda, kendisine iftira atıldığını öne sürerek, "Kaçmıyordum, koronavirüsten dolayı saklanıyordum. Son duruşmaya katılmadım, raporum vardı. Sokakta yakalandım. Sevgilimi dövdüğüm için iftira attılar" dedi.

''YÜZÜNE TÜKÜRMEK İSTİYORUM''

Samray'ın tutuklanmasının ardından gazetecilere konuşan Fatoş B., sanığın tutuklanmasının sevindirici olduğunu söyledi. Samray'ın oğlu tarafından hala tehdit edildiklerini öne süren Fatoş B., "Onun yüzüne tükürmek istiyorum. Telafisi yok, tarif edemiyorum. Korkularımla, endişelerimle, onun yakalanmasıyla, mutluluğumla hepsi karışık şu anda. Oğlu da benim oğlumu tehdit ediyor. İş yerime geliyor, arabamın yakıt deposunu patlatıyor. Aynamı kırıyor, eve geliyor. Kapımıza geliyor. Yine de devletten beni korumasını talep ediyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mersin Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

MERSiNLİYİZ:

Ben her ikisini de tanırım Fatoş BARUT,onun sevgilisiydi ve yuvasını yıktı iftara atıyor bütün Mersin sevgili olduklarını bilir Fatoş barutu herkes tanır

2
5
yanıtYanıtla
Fırat:

Katılıyorum dogrudur

yanıt0
yanıt0
HADİ BE:

Dediğin doğruysa herkez razı sonra hooop anlaşamadık ve kadınin beyanı esas istanbul sözleşmesinin güzel maddeleri adamı tacizci ve hapisssss.

yanıt0
yanıt0
oguz:

illaki adalet adalet adalet

4
1
yanıtYanıtla
Fırat:

Büysürü sevgilisi varmış kadının böyle kadın yüzünden adam cezaevine gönderiliyor yaaa haksızlık kardeşim

2
1
yanıtYanıtla
Fırat:

Aldanmayın bu kadın geçmişini ögrenmelisiniz bir başka adama yaptı araba aldırdı adamdan vazgrçyi yoksa o adam da bu durumda olacaktı sesimize ses olun arkadaşlar

3
0
yanıtYanıtla
Fırat:

Keşke bizleri yöneten haklı haksızı bilse

3
0
yanıtYanıtla
Fırat:

Adalet adalet

0
2
yanıtYanıtla
Fırat:

Nasıl bir savunmasız adaltsizlik bu kardeşim ülke işte bu durumda

2
0
yanıtYanıtla
Fırat:

Fatoş barut için yakalanma onun için dosya açılmasıni istiyoruz türkiye tanıyor yaaa bu kadını nasıl bir kafın doguda böyle karılar olursa varya dogu kadını yer bu fataoş barutu sokaktan dışarı çıkamaz

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title