Haberler

Kızılcabölükspor Yönetimi Kaymakam Arıkan'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor'un yönetimi, Tavas Kaymakam Ali Arıkan'ı ziyaret etti.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kızılcabölükspor'un yönetimi, Tavas Kaymakam Ali Arıkan'ı ziyaret etti.

Kızılcabölük Belediye Başkanı ve Kızılcabölükspor Onursal Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Kızılcabölükspor Basın Sözcüsü Osman Gönlüm ve yönetim kurulu üyesi Nail Karaıslı, Tavas'ın yeni göreve başlayan Kaymakam Ali Arıkan'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakama ismi yazılı Kızılcabölükspor forması hediye eden Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, hafta içinde Denizli'de Ziraat Türkiye Kupası 1'inci turunda Elibol, Sandıklıspor ile oynayacaklarını belirterek, maça davet etti.

Sporun toplum için önemli bir faktör olduğunu belirten Kaymakam Ali Arıkan bu sene 3.Lig'e çıkan Kızılcabölükspor'un aynı başarıyı bu ligde de gösterebilecek bir yapıya sahip olduğunu belirterek, "Maçların Tavas'ta oynanması için Tavas stadındaki çalışmalar devam ediyor. Temennimiz en kısa zamanda stadın hazır hale getirilmesidir. Kızılcabölükspor'un başarılı olmasından memnuniyet duyarız. Maçları da izlemekten zevk alacağım" dedi.

Kızılcabölükspor yönetimi daha sonra yeni göreve başlayan Tavas İlçe Emniyet Müdürü Vefa Ceylan ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Nemli'yi tebrik ederek görevlerinde başarılar dilediler. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılcabölük Ali Arıkan Denizli Tavas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title