Haberler

Kiza'da İkinci Etap Başladı

Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde, birinci etap satışlarının tamamlandığı, ikinci etap satışların başladığı bildirildi.

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde, birinci etap satışlarının tamamlandığı, ikinci etap satışların başladığı bildirildi.

Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, 990 ofis, 287 iş yeri ile 120 odalı business otelden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin Adana'nın gelişim rotasını batıya çevirdiğini belirterek, "Birinci etap satışlarımız tamamlandı. İkinci etap ikinci fırsat olarak gördüğümüz satışlarımız 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek" dedi.

Kiza'nın bağlantı yolları ve yeni yapılacak çevre yolu kesişiminde inşa edildiğini vurgulayan Kurt, "Adana'nın batısı, şehrin yeni cazibe merkezi oluyor. 180.000 m2 kapalı alana sahip proje hem yatırımcısına hem de kullanıcısına kazandıracak. İlk etap satışlarımızda birçok kurumsal firmayı bünyemize kazandırdık. İkinci etap satışlarımızda da fark oluşturmak isteyen girişimcilere avantajlar sunuyoruz. 139 bin TL'den başlayan fiyatlara bir de 24 ay sıfır faiz avantajını ekleyerek ikinci etap satışlarımıza başladık. 1 ay sürecek olan lansmana özel fiyatlarla aylık 2 bin 500 TL taksitle ofis sahibi olmak mümkün" diye konuştu.

Projenin, Adanalı iş adamlarının yıllardır beklediği, evlerden bozma ofis tarzından kurtarıp tamamen onların işlerine uygun kurumsal ofis imkanı sunduğunu ifade eden Aydın Kurt sözlerine şöyle devam etti:

"Kiza Kurumsal İş Merkezi, elektrik, elektronik ve teknoloji, bilişim, tekstil, mobilya, gıda, yiyecek ve içecek, plastik, ambalaj, kimya, metal sanayi, endüstriyel ürünler, otomotiv gibi, bölgesel ve ulusal marka zincirlerinin de yer aldığı kurum ve kuruluşlara lojistik avantajlarıyla, emsalsiz konumuyla gelişimin kapılarını aralıyor. 1200 adet aracın park edebileceği 50.000 m2 kapalı ve 900 araçlık açık otoparkı bulunan Kiza'nın çarşı bünyesinde 20 metre genişliğinde 221 metre uzunluğunda ve ortada refüj bulunan gidiş- geliş ana caddesi yer alıyor. Bu bulvara dik kesişen 15 metre genişliğinde, 100, 112 ve 126 metrelik 3 adet cadde proje dahilinde bulunuyor."

Çağın teknoloji çağı olduğunu söyleyen Kurt, "Günümüzde artık akıllı ofisler, daha fazla tercih ediliyor. Teknolojik ofisler hem maliyetleri düşürüyor hem de ofis çalışanlara kolaylıklar sağlıyor. Bu nedenle Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde akıllı ofis teknolojisine yer verdik. Aynı zamanda iş yeri sahipleri ve çalışanlar iş merkezinden çıkmak zorunda kalmadan birçok ihtiyacını kolayca sağlayabilecek. Bunun dışında bölgenin sosyal yaşantısına hız kazandırmayı da hedefliyoruz. 150 metre uzunluğundaki seyir terasında yer alacak olan birçok restoran ve kafeterya yerini almaya başladı" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Kurt Ekonomi Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title