Haberler

Kışlalardaki Saadet Zincirine Soruşturma

Güncelleme:

4 yıldır devre arkadaşlarından yüksek kâr vaadiyle para toplayan C.K'nın ünü kısa sürede jandarma kışlalarına yayıldı. Türkiye'nin farklı bölgelerinde görevli yaklaşık 5 bin rütbeli jandarma yüksek faiz almak için yasal olmamasına rağmen birikimlerini zincirin 1 numarası C.K'ya teslim etti.

450 MİLYON LİRA UÇTU GİTTİ

Kendisine gönderilen paraları borsa ve forex gibi yatırım araçlarında değerlendiren C.K'nın işleri en son 450 milyon lirayı IRAK'da petrol kuyularına yatırınca bozuldu. İddiaya göre petrol istasyonuna IŞİD el koydu. Zor günler geçiren saadet zinciri üyeleri oluşturdukları WhatSapp gurubundan art arda sıkıntılarını dile getirmeye başladı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Saadet zincirindeki 92 jandarmanın parasını işleten Astsubay C.A guruba bir ses kaydı bıraktı ve ardından intihar etti. Sözcü TV'nin Kışlalardaki saadet zinciri haberinin ardından SPK olaya el koydu. (Kayna:Sözcü)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Türkiye Sözcü Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

tek sahipsiz personel jandarmadadır. sadece görev yapsın, insan mı her insan gibi bunlarında dinlenme, ailesine çocuklarına zaman ayırma, yüksek moral, değer görme taktir edilme gibi ihtiyaç ve hisleri vardır diye üstleri düşünmez.

7
0
yanıtYanıtla
EK İŞ olarak ASKERLİK YAPANLARA:

Askerin görevi ticaret yapmak mı, Vatanı her ne pahasına olsun her daim korumak mı.

4
2
yanıtYanıtla
Metin Metin:

Geçen sene şubat ayında duydum para yatıran arkadaş bana ballandıra ballandıra anlattı bende kendisine bu işin en dazla 6 ay ömrü var dedim yanıldım 6 ay değil bir ay sonra battı Allah akıl fikir versin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title