Haberler

Kırşehirspor Eski Başkanı Berat Bıçakçı: "Kırşehirspor'u Belediyenin Devralması En İsabetli Karar"

Kırşehirspor eski başkanı Berat Bıçakcı, Belediyenin Kırşehirspor'u alarak adını 'Kırşehir Belediyespor' olarak değiştirilmesinin en doğru karar olduğunu söyledi.

Kırşehir'in Bozlak kültürü temsilcisi merhum Neşet Ertaş ile birlikte en önemli ortak değerinin Kırşehir'in futbol takımı olduğunu ifade eden Bıçakcı, kendisinin de belediye başkan yardımcılığı görevinde iken Kırşehirspor takımını yönettiğini hatırlattı. Bıçakcı, Kırşehir Belediyesinin futbol takımını devralması sonrası yaptığı açıklamada, "Kırşehir'den küçük il ve kazaların profesyonel liglerde takımlarının olması Kırşehir'in ise bu lig kategorisinde yer alamıyor olması benim kanıma da dokunuyor. Kırşehir Belediyesinin aldığı karar eski başkan olarak beni ve ziyadesi ile Kırşehir halkını da mutlu etti.

Kırşehir Belediyesinin Kırşehir'in ortak değerine karşı aldığı kararı bizler destekliyoruz. Kamu oyu analizleri de başarının fazlasıyla belediye desteği ile geleceğinden emin. Belediyelerin desteklediği takımların da başarıları aşikardır. Bu nedenler yıllardır yapılması gereken yapıldı" dedi.

Belediye'ye tavrından dolayı teşekkür eden Berat Bıçakcı, "Belediye Başkanı olarak Kırşehirspor'un her maçında yerini alan Belediye Başkanı şimdi yöneten olacak. Bulunduğu ligde elinde ki kadro ile güzel işler çıkartan Kırşehirspor takımı inanıyorum ki yeni sezonda da belediye desteği ile üst sıralarda yer alacak.

Takımın yüreğini ortaya koyması kadar yönetiminde her alanda yer alması gelişimi ve başarıyı getirecek. Kulüp Başkanlığı görevini üstlenen ve başarılı olacağından sonuna kadar emin olduğumuz Veli Şahin kardeşimizinde tesislerde yaptığı denetim ve incelemelerle birlikte yeni bir sistem koyması da başarının geleceğinin bir göstergesidir. Veli Şahin'e ve oluşturulan teknik ekibe de güvenimiz Kırşehir olarak sonsuz. Allah yolunuzu açık etsin" diye konuştu.

Kırşehir Belediyespor takımı olarak yeni dönemde yer alacak. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırşehirspor Neşet Ertaş Veli Şahin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title